İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan Üsküdar'da esnaf ziyareti

Güncelleme Tarihi:

İçişleri Bakanı Yerlikayadan Üsküdarda esnaf ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 29, 2024 16:42

İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan Üsküdar'da esnaf ziyareti

Haberin Devamı

Emine DERYA – Burak KESKİNCİ / İSTANBUL (DHA) İÇİŞLERİ Bakanı Ali Yerlikaya Üsküdar’da esnaf ziyareti yaptı. Esnafla sohbet eden Bakan Yerlikaya vatandaşlarla fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. Yerlikaya Üsküdar ziyareti sırasında, 1979’da Konya'da mezun olduğu Alaeddin İlkokulu'nda öğretmenlik yapan Yıldız Özkadif ile karşılaştı.Yerlikaya bir süre emekli öğretmen Özkadif ile de sohbet etti.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Üsküdar’da esnaf ziyareti yaptı. Bakan Yerlikaya’ya ziyareti sırasında Üsküdar Kaymakamı Adem Yazıcı ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de eşlik etti. Üsküdarlı esnafla sohbet eden Bakan Yerlikaya, vatandaşlarla da fotoğraf çektirdi. Bakan Yerlikaya esnafın ikram ettiği dibek kahvesini içti. Ziyareti sırasında Bakan Yerlikaya Konya’da 1979 yılında mezun olduğu Alaeddin İlkokulunda öğretmenlik yapan Yıldız Özkadif ile karşılaştı. Özkadifle bir süre sohbet eden Bakan Yerlikaya, emekli öğretmenin elini öptü. Özkadif, Bakan Yerlikaya’ya, "20 sene çalıştım orada. Ben hep ziyaret etmek istedim sizi, gelemedim. Buradayım çocuklarımız buraya tayin oldu. Kışın onların yanında kalıyoruz. Kızım Külütür Bakanlığı'nda, oğlum bankada. Evimiz Aşkan'da. Hep gelip görmek istedim sizi. Seninle gurur duyduk " diye konuştu. Öğretmeninin Hayriye Bağcı olduğunu hatırlatan Bakan Yerlikaya, "Adana'da buldum ziyaret ettim kendisini.Teşekkür ederim" yanıtını verdi.

Haberin Devamı

Esnafla sohbet eden Bakan Yerlikaya , "Kahraman polisimize, jandarmamıza, sahil güvenliğimize dua edin yeter. Sizin duanız desteğiniz olduğu müddetçe sırtımız yere gelmez.Üsküdarımız İstanbul’un kalbi, merkezi. Şehir eminimiz Hilmi başkanımız Allah’ın izniyle devam edecek. Büyükşehrimizde de Murat Kurum başkanımızı istiyoruz Allah’ın izniyle." dedi. Esnafı ziyaret eden, Bakan Yerlikaya vatandaşlarla fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. Bakan Yerlikaya esnaf ziyareti sırasında kendisine ikram edilen dibek kahvesini de içti. (DHA)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!