Tek tıkla ödeme sistemi geliyor

Güncelleme Tarihi:

Tek tıkla ödeme sistemi geliyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2016 11:24

Tek tıkla ödeme sistemi geliyor

Haberin Devamı

İSTANBUL (DHA) - TEK tıkla ödeme sistemiyle artık moda tutkunları kredi kartı bilgilerini tekrar tekrar girmeden 7 gün 24 saat, tek tıkla alışveriş yapma kolaylığından faydalanacak. Morhipo.com'un hayata geçirdiği sistem ile üyeler yanlarında kredi kartları olmasa da alışveriş keyfine devam edebilecek.

Bu yöntemi kullanmak isteyen üyelerin ödeme sayfasında “Kredi Kartımı Saklamak İstiyorum” seçeneğini tıklaması ve ardından akıllı telefonlarına gelen SMS’i onaylamaları yeterli oluyor.

MasterCard global ödeme ağının bir uygulaması olan MasterPass ile tüm kart bilgilerini güvence altına alan Morhipo.com ayrıca sahip olduğu Full SSL güvenlik sertifikasıyla da online ödemeler için ek güvenlik sağlıyor.

Güvenli alışveriş stratejisiyle daha önce de bu kapsamda hayata geçirdiği sepet uygulaması ile sezon ve kampanya alışverişini birleştirerek, müşterilerine fazladan kargo ücreti ödetmeden alışveriş imkanı sunan Morhipo.com, yine ilk kez müşterileri için ürünlerini teslim alırken kapıda nakit ya da kredi kartı ile ödeme hizmetini de hayata geçirmişti.

Aynı şekilde müşterilerinin ürün iadelerini Türkiye’deki Boyner veya YKM Mağazaları’ndan yapılabilmelerini de mümkün hale getiren site, “TIKLA-GEL” sistemi ile satın alınan ürünlerin Boyner ve YKM Mağazası’ndan teslim alınabilme hizmetini hayata geçirmişti.

Morhipo.com geçtiğimiz günlerde müşterilerinin kargolarını Bukoli ile diledikleri zaman, seçtikleri yerden almalarını sağlayan önemli bir işbirliğine de imza attı. Yapılan işbirliği ile Morhipo.com üzerinden alışveriş yapan müşteriler, ürünlerini mahallelerindeki Bukoli esnaflarından ve Bukolimatik’lerden kolayca teslim alabiliyor.

(FOTOĞRAFLI)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!