Taekwondada Dostluk Turnuvası

Güncelleme Tarihi:

Taekwondada Dostluk Turnuvası
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2015 15:50

PENDİK BELEDİYESİNİN DÜZENLEDİĞİ “İLLERARASI TAEKWONDO DOSTLUK TURNUVASI”, FARKLI ŞEHİRLERDEN GELEN 15 KULÜPTEN YAKLAŞIK 200 SPORCUNUN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİ.

Pendik Belediyesinin düzenlediği “İllerarası Taekwondo Dostluk Turnuvası”, farklı şehirlerden gelen 15 kulüpten yaklaşık 200 sporcunun katılımıyla gerçekleşti.
Türkiye Taekwondo Federasyonu Asbaşkanı Dr. Oktay Duymaz, Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, Başkan Yardımcıları İzzet Öztop ve Süleyman Pergel ile çok sayıda sporseverin izlediği turnuva, Sülüntepe Spor Kompleksi’nde rekabet ve dostluğu bir arada yaşattı. Çoğunluğunu Büyükşehir ve ilçe belediye spor kulüplerinin oluşturduğu turnuvaya 15 kulüpten yaklaşık 200 sporcu katıldı.
Turnuva dolayısıyla düzenlenen törende konuşan Türkiye Taekwondo Federasyonu Asbaşkanı Dr. Oktay Duymaz, 2016 olimpiyatlarına hazırlanılan bu dönemde böyle önemli bir dostluk şampiyonası düzenlediği için Pendik Belediyesi’ne ve Başkan Şahin’e teşekkür etti. Törende konuşan Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, spora destek vermeyi sürdüreceklerini belirterek, gençlere "Sporu hayatınızdan çıkarmayın. Branşlarınız ne olursa olsun mücadeleden asla yılmayın. Adı gibi dostluğun kazandığı bir turnuva diliyorum" şeklinde konuştu.
PENDİK BELEDİYE SPOR KULUBÜ GENEL KLASMANDA BİRİNCİ OLDU
1999, 2000 ve 2001 doğumlu genç sporcuları kapsayan turnuvada Genç Erkeklerde Pendik Belediye Spor Kulübü, Genç Bayanlarda da Gaziosmanpaşa Belediye Spor Kulübü 1.’liği elde etti. Müsabakalar sonunda genel klasmanda Pendik Belediye Spor Kulübü 1’inci, Gaziosmanpaşa Belediye Spor Kulübü 2’inci, Ankara Ego Spor Kulübü 3’üncü, Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü de 4’üncü oldu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!