Sultangazi’de iftara yetişemeyenlere çorba dağıtılıyor

Güncelleme Tarihi:

Sultangazi’de iftara yetişemeyenlere çorba dağıtılıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2024 14:10

Sultangazi’de iftara yetişemeyenlere çorba dağıtılıyor

Haberin Devamı

İSTANBUL, (DHA)- Sultangazi Belediyesi, iftara yetişemeyip orucunu yolda açmak durumunda kalan ilçe sakinlerine 5 noktada bulunan ikram çeşmelerinden çorba ikramında bulunuyor.

Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi, Sultançiftliği Merkez Camii önü başta olmak üzere beş ayrı noktadaki ikram çeşmelerinden akan çorbalar her akşam 2 bin kişiye ulaşıyor.

SU VE EKMEK DE İKRAM EDİLİYOR

Çorbaların yanı sıra su ve ekmek ikramı da bulunan ‘İkram Çeşmesi’ iftar saatinde işten eve yetişmeye çalışan vatandaşlara, hastane çalışanlarına, hasta yakınlarına ulaşıyor.

2 BİN KİŞİYE ULAŞIYOR

İlçe sakinlerinin Ramazan’ın manevi atmosferini yaşaması hedefiyle birçok etkinlik gerçekleştirdiklerini belirten Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, “İftar saatinde evlerine yetişemeyen ya da hastanede yakınını bekleyen komşularımızın orucunu sıcak bir çorbayla açması için her akşam 5 noktada çorba ikramında bulunuyoruz. Vatandaşımız da bu ikramlardan oldukça memnun. İkramlarımız her akşam 2 bin vatandaşımıza ulaşıyor. Ramazan boyunca iftarda çorba ikramına devam edeceğiz. Sofralarımız ayrı olsa da gönüllerimiz bir” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!