Resim Yarışmasının İstanbul Birincisi İhlas Koleji’nden

Güncelleme Tarihi:

Resim Yarışmasının İstanbul Birincisi İhlas Koleji’nden
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2015 15:48

Özel Marmara Evleri İhlas Anadolu Lisesi öğrencisi Ceyda Yücesoy, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Anma Günü etkinlikleri kapsamında yapılan resim yarışmasında İstanbul birincisi oldu.
Sosyal, sportif ve akademik alanda elde ettiği başarılarla dikkat çeken İhlas Koleji, yeni bir başarının daha sahibi oldu. Özel Marmara Evleri İhlas Anadolu Lisesi öğrencisi Ceyda Yücesoy, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Anma Günü etkinlikleri kapsamında yapılan resim yarışmasında İstanbul birincisi oldu. Ceyda Yücesoy, İstanbul Erkek Lisesi’nde gerçekleştirilen törende ödülünü İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız’ın elinden aldı.
Tören sonrası duygularını paylaşan Yücesoy, "Türk tarihinin en çetin savaşlarından birisini kazanarak elde ettiğimiz Çanakkale Zaferi’yle ilgili duygularımı yansıttığım resmimle böyle bir başarı elde etmek beni çok mutlu etti. Vatan toprakları için gözünü kırpmadan ölüme koşan şehitlerimizin aziz hatıralarının böyle etkinliklerle canlı tutulması gerçekten çok önemli. Herkes, elinden geldiği şekilde bu hatıralara sahip çıkmaya çalışmalı” dedi.
Ceyda Yücesoy’a ödül töreninde eşlik eden Özel Marmara Evleri İhlas Anadolu Lisesi Okul Müdürü Hamdi Özakay da, resme yansıyan duygularla elde edilen böylesi güzel bir başarının kendisine büyük mutluluk yaşattığını dile getirerek öğrencisini tebrik etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!