Red Bull Air Race'in yeni durağı Kazan

Güncelleme Tarihi:

Red Bull Air Racein yeni durağı Kazan
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2017 16:27

Red Bull Air Race'in yeni durağı Kazan

Haberin Devamı

İSTANBUL, (DHA)

Yüzlerce kilo ağırlıktaki uçaklarla akrobatik hareketler yapan korkusuz pilotların mücadele ettiği Red Bull Air Race'de sıradaki durak Rusya. Büyük heyecan yaşanan sezonun dördüncü ayağında usta isimler bu haftasonu Kazan'da birinci olmak için çabalayacak. Sadece 25 metre yükselmelerine rağmen 370 km/s hıza kadar çıkan pilotların final mücadelesi Pazar günü saat 14.00'de yüzbinleri ekran başına kilitleyecek.
Yarış uçaklarının üstünde hız ve dengeyi birleştirerek akrobatik hareketler yapan pilotların kozlarını 'korkusuzca' paylaştığı Red Bull Air Race'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Nisan ayında başlayan turnuvanın beşinci ayağı Rusya'nın Kazan kentinde düzenlenecek. Cesur pilotların yarışı bir kez daha ilgiyle izlenecek.
23 Temmuz'da yüzbinlerce kişinin yerinden, bir o kadar da seyircinin televizyonlarından takip edeceği 14.00'deki yarışta sürücüler sıcak havayla ve pistin zorluğuyla mücadele edecek. 
Tarihte ilk kez Rusya'da yapılacak Air Race'in son Budapeste ayağını Kirby Chambliss kazanmayı başarmıştı. 
Bu sezon, geçtiğimiz yıllara oranla daha çekişmeli karşılaşmalara sahne oluyor. Genel klasmanın ilk sırası, Abu Dhabi yarışında hayal kırıklığı yaşatmasına karşın toparlanmasını bilen Yoshihide Muroya'ya ait. 39 puanlı Japon pilotu 37 puanlı Martin Sonka takip ediyor. Son Budapeste ayağını ikinci bitiren Pete Mcleod ise 26 puanla üçüncü sırada.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!