Pool Bilardo Milli Takımı madalyaları toplamak için Portekiz’de...

Güncelleme Tarihi:

Pool Bilardo Milli Takımı madalyaları toplamak için Portekiz’de...
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2017 16:52

Pool Bilardo Milli Takımı madalyaları toplamak için Portekiz’de...

Haberin Devamı

Albuferia DHA) - PORTEKİZ'in Albuferia kentinde gerçekleşecek olan Avrupa Pool (cepli) Bilardo Şampiyonası yarın başlayacak. 2 Nisan’a kadar sürecek şampiyonada Türkiye’yi 6 isim temsil edecek.



Eylül Kibaroğlu kadınlarda Türkiye’yi temsil edecek tek isim olurken 8 top, 9 top, 10 Top ve 14 +1 disiplinlerinde yarışacak. Saki Kanatlar, Onur Yıldırım, Melih Dağaş, Cihangir Baran ve Mehmet Bakıcı 8 top, 9 top, 10 Top ve 14+1 disiplinlerinde bireysel olarak mücadele edecekler.

Ayrıca; Onur Yıldırım, Melih Dağaş ve Saki Kanatlar Milli Takımlar şampiyonasında Takım halinde madalya için yarışacaklar.

“HEDEF ULUSLARARASI BAŞARI”

Poll bilardoda genel klasmanda Türkiye Şampiyonu olan Onur Yıldırım ile ikinci olan Melih Dağaş, hedeflerinin 2017'de uluslararası başarı olduğu açıklamıştı. Edirne’de Aralık ayı sonunda yapılan Türkiye Pool Bilardo Şampiyonası'nın ardından milli takıma girmeyi başaran Onur Yıldırım, Melih Dağaş ve Saki Kanatlar “Önümüzdeki sene hedeflerimiz arasında tabii ki yurt dışında madalya almak var. Gerek bireysel gerek de takım olarak yurt dışında ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Avrupa şampiyonası dahil, resmi ve özel olmak üzere dünyanın bir çok ülkesinde 20’ye yakın organizasyonda Türkiye Cumhuriyeti'ni temsil edeceğiz. Üzerimizdeki sorumluluğun farkındayız'' demişlerdi.

"İSTİKLAL MARŞI'NI TÜM AVRUPA'YA DİNLETMEK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM”

Türkiye ve Avrupa şampiyonu kadın bilardocu Eylül Kibaroğlu ekipteki tek kadın temsilcimiz. Kibaroğlu, Avrupa şampiyonluğu mutluluğu daha önce yaşadığını ve bu başarıyı tekrarlayarak Türkiye'yi yeniden gururlandırmak istediğini belirtirken; “İstiklal Marşı'nı tüm Avrupa'ya dinletmek için sabırsızlanıyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!