Masum Bayraktar Hoca: “Gençlerimiz Devlet Eliyle Aile Kursun”

Güncelleme Tarihi:

Masum Bayraktar Hoca: “Gençlerimiz Devlet Eliyle Aile Kursun”
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2015 12:18

FATİH MEDRESELERİ GENEL BAŞKANI MASUM BAYRAKTAR, AİLE KURMANIN ÖNEMİNDEN BAHSEDEREK, DEVLETE ÇAĞRI YAPTI. BAYRAKTAR, DEVLETTEN GENÇLERİN AİLE KURMASINA YARDIMCI OLMASINI İSTEDİ.

Fatih Medreseleri Genel Başkanı Masum Bayraktar, FM TV’de Mehmet Eyvaz’ın sunduğu Hasbihal programında, aile kurmanın öneminden bahsederek devlete çağrı yaptı. Bayraktar, devletin gençlerin aile kurmasına yardımcı olmasını istedi.
Aile hayatının bütün işlerin kökü olduğunu, devletin toplumun en önemli yapı taşı olan aile oluşumunda etkin rol oynaması gerektiğine vurgu yapan Bayraktar, “Diğer toplumsal olaylara yönelik nasıl kurumlar kuruluyorsa aile hayatında son derece büyük bir gelişimi sağlayacak AİLE-KUR projesini de devletimizin acil bir şekilde hayata geçirmesi gerekiyor” dedi.
Bazı vatandaşlarımızın aile kurmada ciddi manada maddi veya manevi zorlularla karşı karşıya olduğuna dikkat çeken Bayraktar, “Geleceğimiz olan gençlerimizin kolay, köklü ve sağlam bir aile hayatı kurabilmesi için islami ölçülerde AİLE-KUR projesi teklifi ile devletimize önerilerde bulunuyoruz. AİLE-KUR projesi kapsamında gençlere evlilik konusunda eğitim de verilmesi gerekiyor. Projenin sonunda eğitimle beraber aile hayatında gözle görülür yüksek bir başarı yakalanacağına inanıyoruz. Bu başarının toplumun kalitesini yükselteceğini ve rahatlatacağını biliyoruz” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!