Kursiyer kadınların hazırladığı sergi Güngören’de ziyarete açıldı

Güncelleme Tarihi:

Kursiyer kadınların hazırladığı sergi Güngören’de ziyarete açıldı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2022 14:46

Kursiyer kadınların hazırladığı sergi Güngören’de ziyarete açıldı

Haberin Devamı

İSTANBUL, (DHA) - Güngören Belediyesi’nin geçtiğimiz aylarda açılışını yaptığı ve sadece kadınların hizmet aldığı Hanımeli Konağı’nda eğitim alan kursiyerlerin hazırladığı eserlerden oluşan yılsonu sergisi, Başkan Bünyamin Demir tarafından ziyarete açıldı.

Güngören Belediyesi Hanımeli Konağı kursiyerlerinin farklı branşlardaki çalışmalarından oluşan sergi 22-26 Haziran tarihleri arasında Haznedar 15 Temmuz Parkı’nda ziyarete açık olacak. Hanımeli Konağı’nda eğitim alan kursiyerlerin eserlerinden oluşan yılsonu sergisinin açılışını Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir, çok sayıda davetlilerin katılımıyla yaptı. Açılışta konuşan Başkan Demir, Güngörenli hanımların eğitimi ve yeni iş kolları kazanmalarının büyük önem taşıdığını söyledi. Hanımeli Konağı’ndaki eğitimcilere ve kursiyerlere böylesi güzel bir sergi hazırladıkları için teşekkürlerini iletti.

KADIN DOSTU BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI İLE ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDİYORUZ

Başkan Demir, “Güngören Belediyesi olarak, kadın dostu belediyecilik anlayışı ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bizler halka hizmetin Hakk’a hizmet olduğunu biliyor ve buna göre hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Burada da tüm kadınlarımızın kendi istedikleri alanda kendi el becerileriyle yaptıkları eserleri tüm vatandaşlarımızın beğenisine sunduk. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!