Kıbrıslı minikler İstanbul’u gezdi

Güncelleme Tarihi:

Kıbrıslı minikler İstanbul’u gezdi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2016 09:10

Kıbrıslı minikler İstanbul’u gezdi

Haberin Devamı

 İSTANBUL(DHA) BEYLİKDÜZÜ Belediyesi’nin desteğiyle Girne Üniversitesi Vakfı ve Engelsiz Hayat Dayanışma Derneği’nin öncülüğünde "Sevginin Tadı Tuzu Projesi" kapsamında Kıbrıs’ta kanser tedavisi gören miniklerin hayali gerçekleştirildi. İstanbul’u görmek isteyen 10 çocuk aileleriyle birlikte keyifli zaman geçirdi.

Beylikdüzü Belediyesi, Kıbrıslı minikleri İstanbul’da ağırladı. KKTC- Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Çocuk Onkoloji Servisi’nde kanser tedavisi gören çocukların proje yöneticileriyle buluşmalarında hayallerini dile getirmeleri üzerine şekillenen gezide minikler İstanbul'u gezme fırsatı buldu.

Aileleriyle İstanbul’a gelen yaşları 8 ve 14 arasından değişen 10 çocuk, 2 gün boyunca Koç Müzesi, Miniatürk, Sultanahmet Meydanı, Panorama 1453 Müzesi ve İstanbul Akvaryum'u gezip ardından Boğaz turu yaptı. Gezideki çocuklar ile kemoterapileri devam ettiği için geziye katılamayan minikler için hediyeler hazırlandı. Çocuklar arkadaşlarına götürecekleri hediye ve güzel anılarla Kıbrıs’a uğurlandı.

(FOTOĞRAF)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!