Kartal’da Dönüşüm Sürüyor

Güncelleme Tarihi:

Kartal’da Dönüşüm Sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2016 16:29

Kartal ilçesinde “Deprem ve Yerinde Dönüşüm” çalışmaları devam ediyor. Proje kapsamında Petrol-İş Mahallesi’ndeki sitenin yıkımı gerçekleştirildi.
Deprem ve yerinde dönüşüm kapsamındaki Işıldak Sokak ve Nirengi Sokak üzerinde bulunan 9 blok, 72 daireden oluşan Güneş Sitesi’nin yıkım töreni gerçekleşti. Yıkıma Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ile site sakinleri katıldı.
Yıkım törenine katılan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, “Biz ne dedik yola çıkış haritamız buydu. Bu anlaşmayı yapan site sakinlerine site yönetimini tebrik ediyorum. Bugün hakikaten güzel bir gün. Hayırlı uğurlu olsun diyorum. İnşaat süresince Allah kaza, bela vermesin. Tedbirinizi alın. Kaza beladan uzaklaşalım. Tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.
Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç’a Allah’tan rahmet dileyen Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, “2009 yılının ekim ayından beri söyledik. Kefenin cebi yok. Paran pulun olabilir. Özel hastanen de olabilir. Ama vakti gelince gidiyorsun. Buradan Mustafa Koç’ ada Allah’tan rahmet diliyorum” şeklinde konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!