İstanbul’un taksi durakları Radyo Başakşehir’de yarışıyor

Güncelleme Tarihi:

İstanbul’un taksi durakları Radyo Başakşehir’de yarışıyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2022 15:12

İstanbul’un taksi durakları Radyo Başakşehir’de yarışıyor

Haberin Devamı

İSTANBUL, (DHA) - Türkiye’nin en çok dinlenen internet radyoları arasında olan Radyo Başakşehir’de yeni bir program başladı. İstanbul'daki taksi duraklarına konuk olan radyocu Onur Sakar, taksicilere 10 soru yöneltiyor. Her hafta farklı bir taksi durağından yayınlanacak “Onur Sakar ile Duraklar Yarışıyor” ile İstanbul’daki 750 taksi durağında konuk olunması hedefleniyor.

Cuma günü saat 21.00’de dinleyiciyle buluşacak Onur Sakar ile Duraklar Yarışıyor, ilk programda Bakırköy Elif Ata Birlik Taksi Durağı’nın misafiri oldu. Hem Anadolu hem de Avrupa yakasındaki taksi duraklarına konuk olacaklarının söyleyen Sakar, “Bu program ile taksi duraklarını tanıtmış olacağız. Ayrıca taksicilerin hikâyelerini ve söylemek istediklerini Radyo Başakşehir aracılığıyla kamuoyuna duyuracağız” dedi.

ÖNCE SOHBET, SONRA YARIŞMA

Konuk olacağı duraklarda taksicilerle çay eşliğinde keyifli bir sohbet gerçekleştireceklerini ifade eden Sakar, “Taksiciliğin İstanbul’da ne kadar önemli bir iş kolu olduğunu gündeme taşıyacağız. Sonrasında ise keyifli bir yarışma yapacağız. Siyasetten sanata, ülke gündemi ile ilgili genel kültür soruları soracağız. 10 soruda en çok doğru cevabı veren taksicilerimizi ödüllendireceğiz” diye konuştu.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!