İstanbul Hayata Doğru İlkokulu, Çekmeköy Yerleşkesindeki Kapılarını Yeni Eğitim Öğretim Yılında Açıyor

Güncelleme Tarihi:

İstanbul Hayata Doğru İlkokulu, Çekmeköy Yerleşkesindeki Kapılarını Yeni Eğitim Öğretim Yılında Açıyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2015 14:11

Eğitim sektöründeki 30 yıllık geçmişi ve uluslararası platformlarda başarısı kanıtlanmış Helen Doron Eğitim Grubu’nun son halkası İstanbul Hayata Doğru İlkokulu, Çekmeköy yerleşkesindeki kapılarını yeni eğitim öğretim yılında açıyor.
2015-2016 eğitim öğretim yılı itibariyle, özel okullarda öğrenim görecek 230 bini ilk kez olmak üzere toplam 350 bin öğrenciye devlet desteği verilecek. İstanbul Hayata Doğru Okulları da bu destekten yüzde 100 faydalanabileceğiniz okullardan bir tanesi. İlkokul çağındaki çocuğunuz için İstanbul Hayata Doğru İlkokulu’nu tercih ettiğiniz takdirde, devletin bu kademede 50 bin öğrenci için ayırmış olduğu 3 bin 200 TL’lik teşvikten yararlanabilirsiniz.
8-25 Ağustos 2015 tarihleri arasında başvuru yapılabilecek olan devlet desteğinden faydalanmak için ara sınıflardaki öğrenciler adına e-okul sistemi üzerinden başvuru yapılabilecek. Her öğrencinin 15 okul tercih etme hakkı bulunuyor. Yerleştirme yapıldıktan sonra herhangi bir değişiklik talebi kabul edilmeyeceği için velilerin dikkatli davranması oldukça önemli. 1. sınıfa yeni başlayacak çocuklar için ise velilerin kendilerine en yakın okula giderek başvuru yapması gerekiyor.
Bulunduğu her ülkede, yıllardır uyguladığı Helen Doron metodolojisiyle çocuklara 3 aylıktan itibaren İngilizce öğreten eğitim kurumu, her anlamda ezber bozan bir sistemin temelleri üzerine kurulu. Anaokulunda olduğu gibi ilkokulda da yenilikçi eğitim metotlarıyla fark yaratacak olan İstanbul Hayata Doğru Okulları’ndan çocuklar, kusursuz bir İngilizce ile mezun olacaklar. Okul bünyesinde uygulanan Kapasite Geliştirme Programları ile çocukların düzeyi doğru tespit edilip, ideal gelişim alanı belirlenerek kapasitelerini en üst düzeyde kullanmaları sağlanacak.
Holistik, yani “bütüncül düşünce” felsefesine sahip olan eğitim kurumunun amacı, hayata 360 derecelik açıyla bakabilen, kendisi ve dünyayla barışık, analiz yeteneği kuvvetli, entelektüel bireyler yetiştirmek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!