İhlas Koleji Miniklerinden Süper Başlangıç

Güncelleme Tarihi:

İhlas Koleji Miniklerinden Süper Başlangıç
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2015 11:02

YENİ SEZONA MUTLAK BİRİNCİLİK PAROLASIYLA BAŞLAYAN İHLAS KOLEJİ KÜÇÜK ERKEK BASKETBOL TAKIMI İSTANBUL KÜÇÜK ERKEKLER C SERİSİ G GRUBUNDAKİ İLK MAÇINDA YILDIRIM BOSNA SPOR KULÜBÜ’NÜ 69-39 YENDİ.

Yeni sezona mutlak birincilik parolasıyla başlayan İhlas Koleji Küçük Erkek Basketbol Takımı İstanbul Küçük Erkekler C Serisi G grubundaki ilk maçında Yıldırım Bosna Spor Kulübü’nü 69-39 yendi.
Bağcılar Spor Salonu’nda yapılan karşılaşmada grubuna iyi bir başlangıç amacıyla sahaya çıkan lacivert beyazlılar maç boyunca rakibine adeta göz açtırmadı. Hücumda kolay sayılar bulurken rakibine de kolay sayı şansı tanımayan lacivert beyazlılar maçın sonuna doğru farkı giderek açtı ve rahat bir galibiyet elde etti.
Gruptaki ilk maçı kazanarak lige iyi başladıklarını ifade eden lacivert beyazlıların antrenörü Tacettin Çıpa, hedeflerinin bir üst kategoriye çıkabilmek olduğunu söyledi. Önlerinde zorlu maçlar olduğunu belirten tecrübeli antrenör, bu yıl özellikle İhlas Koleji’nin kendi kaynaklarıyla ve kendi oyuncularıyla mücadele ettiğini söyledi. Son karşılaşma da toplam 7 İhlas Koleji öğrencisinin kadroda olduğunu belirten Çıpa, “Kendi okullarımızdaki çocuklarımızın basketbola ilgilerinden memnunuz. Onları lig maçlarında oynatabilmek bizim için çok keyif verici” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!