Gençlik Şöleni’nde Bağcılarlı gençler altınla ödüllendirildi

Güncelleme Tarihi:

Gençlik Şöleni’nde Bağcılarlı gençler altınla ödüllendirildi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2016 22:24

Gençlik Şöleni’nde Bağcılarlı gençler altınla ödüllendirildi

Haberin Devamı

Erdinç YILDIRIM-Cemal KÖYÜK/İSTANBUL(DHA) BAĞCILAR Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Gençlik Şöleni büyük bir coşkuya sahne oldu. 21. Geleneksel Gençlik Şöleni’nde Bilgi ve Proje Okul birincileri, TEOG-LYS-LGS ve spor branşlarında dereceye giren 543 öğrenci altınla ödüllendirildi. Şölende, bisiklet ve basket gösterisi de ilgiyle izlendi.

“İLÇEMİZE 24 OKUL DAHA KAZANDIRACAĞIZ”

16 Bilgi Evi’nde 40 bini aşkın öğrencinin eğitim gördüğünü belirten Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, "Gençlik Merkezi’nde de gençlere yönelik değişik branşlarda kurslar düzenledik. İlçemizde şu an 12 okul ve yurt inşaat çalışmaları devam ediyor. Önümüzdeki dönemde de 4 okul ve yurt binalarımız ihale aşamasında bulunuyor. Aynı süreçte 10 okul inşaatımızın çalışmaları da devam ediyor. İnşallah, okul inşaat çalışmalarımız tamamlandığında ilçemiz toplamda 24 adet okul daha kazanmış olacak” dedi.

“15 TEMMUZ’DA MİLLETİN KAHRAMANLIK RUHU ŞAHLANDI”

15 Temmuz darbe girişimine de değinen Çağırıcı, ülkenin ve demokrasinin hedef alındığını belirterek, “Ülkemiz bir işgal girişimine maruz kaldı. Ancak, o gece milletimizin diriliş ruhu yeniden şahlandı. Bu ruhu gelecek nesillere aktarmak zorundayız. 15 Temmuz’u hiçbir zaman unutturmayacağız” dedi.

“ÖĞRENCİLER ÖDÜLÜNE KAVUŞTU”

Törenin ilerleyen anlarında gösteri sunan bisiklet ve basket şov ekibi salondan alkış topladı. Bisiklet ve basket şov ekibi sergilediği akrobatik hareketlerle programa renk kattı. Yine, Bilgi Evi ve Gençlik Merkezi öğrencileri de okudukları şiirler ve seslendirdikleri türkülerle programa renk kattılar. Öğretmenler Korosu ile Bilgi Evleri Mehteran Bölüğü konseri ve karate takımı gösterisi yoğun ilgi gördü. Şölenin sonunda Bilgi ve Proje Okul Birincileri ile TEOG-LYS-LGS ve spor branşlarında başarılı olan 543 öğrenci altınları protokolün elinden aldı. Başarılı öğrencilere ödül olarak toplam 20 tam, 276 yarım, 266 çeyrek, ve 112 gram olmak üzere toplam 637 altın verildi.

(FOTOĞRAF)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!