Futbolun yıldızları Darülaceze için sahada

Güncelleme Tarihi:

Futbolun yıldızları Darülaceze için sahada
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2016 23:53

Futbolun yıldızları Darülaceze için sahada

Haberin Devamı

 Orhan SENCER - İSTANBUL / DHA

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ'nin Darülaceze yararına düzenlediği salon futbolu maçında eski yıldızlar karşı karşıya geldi.

Sinan Erdem Spor Salonu'nda "Futbolun yıldızları Darülaceze için sahada" sloganıyla oynanan mücadelede Bülent Korkmaz, Evren Turan, Hakan Ünsal, Oğuz Çetin, Oktay Derelioğlu, Rüştü Reçber, Tolunay Kafkas, Lemi Çelik, Kerem İnan ve Faruk Atalay'dan oluşan Türk Yıldızları ile Pascal Nouma, Aron Winter, Jari Litmanen, Patrick Kluivert, Ronald de Boer, Şota Arveladze, Gheorghe Hagi ve Michael Kraft'ın yer aldığı Dünya Yıldızları karşılaştı.

Dünya Yıldızları'nın teknik direktörlüğünü Hagi yaparken, Türk Yıldızları'nın başında Rıdvan Dilmen yer aldı. Yirmişer dakikadan iki devre

halinde oynanan ve eski hakemlerden Erman Toroğlu'nun yönettiği karşılaşmanın ilk yarısını Dünya Yıldızları 5-3 önde tamamladı. İkinci yarıda Dünya Yıldızları; Hagi, Nouma ve Winter ile goller bularak karşılaşmadan 11-9 galip ayrıldı.

Türk Yıldızları'nın gollerini Oktay Derelioğlu (3), Evren Turan (3), Hakan Ünsal, Oğuz Çetin, Lemi Çelik atarken, Dünya Yıldızları'nın golleri Litmanen, Winter (3), Hagi (2), Kluivert, Nouma (3) ve Arveladze'nin ayağından geldi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!