Esenyurtlu Öğrenciler TÜYAP Kitap Fuarı’nda

Güncelleme Tarihi:

Esenyurtlu Öğrenciler TÜYAP Kitap Fuarı’nda
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2015 11:55

TÜYAP 34’üncü Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’na giden Esenyurtlu öğrenciler hem yazarlarla hem de yeni eserlerle tanışma fırsatı yakaladı.
Esenyurt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü, Esenyurt Belediyesi’nin bilgi evlerinde ve etüt merkezlerinde eğitim gören öğrencileri TÜYAP’ta düzenlenen 34’üncü Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’na götürdü.
Esenyurt Belediyesi’nin bilgi evlerinde ve etüt merkezlerinde eğitim gören yüzlerce öğrenci, Esenyurt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu gezi kapsamında kitap fuarına giderek hem yazarlarla hem de yeni eserlerle tanışma fırsatını yakaladı.
Bu yıl 34’üncüsü düzenlenen kitap fuarında birbirinden farklı eserlerle tanışan ve yazarlarla konuşma fırsatı yakalayan öğrenciler, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na teşekkür etti.
TÜYAP Kitap Fuarı’na giden yüzlerce Esenyurtlu öğrenci, “Bizlere bu imkânı sağlayan Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu’na çok teşekkür ederiz. Belediye Başkanımız eğitime çok önem veriyor. Bizlerin daha iyi bir geleceğe sahip olması için Esenyurt’un hemen her mahallesine Bilgi Evleri ve Etüt Merkezleri yaptırıyor. Bizler için ‘varsa yoksa eğitim’ diyen bir Belediye Başkanına sahip olduğumuz için çok şanslıyız” dediler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!