Esenler Belediyesi Yaşlıları Unutmadı

Güncelleme Tarihi:

Esenler Belediyesi Yaşlıları Unutmadı
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2015 14:58

18-24 MART YAŞLILAR HAFTASI KAPSAMINDA ESENLERLİ ANNELER, ÇOCUKLARIYLA BİRLİKTE İKİNCİ BAHAR KIRAATHANESİ'NDEKİ YAŞLILARI ZİYARET ETTİ.

18-24 Mart Yaşlılar Haftası kapsamında Esenlerli anneler, çocuklarıyla birlikte İkinci Bahar Kıraathanesi’ndeki yaşlıları ziyaret etti.
Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Esma Biltaci Anne Çocuk Kampüsü’nün öğrencileri ve anneleri, İkinci Bahar Kıraathanesini ziyaret ederek yaşlılara moral verdi. Anne Çocuk Oyun Kampüsü öğrencileri, hazırladıkları şapka ve el pankartları ile yaşlılara duydukları sevgi ve saygılarını gösterdi.
HEM AĞIZLAR HEM GÖNÜLLER TATLANDI
Anneler ve çocukları evde hazırlamış olduğu birbirinden güzel yemekler ile yaşlılarımızın hem ağızlarını hem de gönüllerini tatlandırdılar. Yaklaşık 2 saat süren ziyaret, yaşlıların yüzünü güldürdü. Yaşlılar, "Belediyemiz bizleri her zaman hatırlıyor ve her zaman yanımızdalar. Sayenizde kendimizi hiçbir zaman yalnız hissetmiyoruz. Allah, Belediye Başkanımız Mehmet Tevfik Göksu beyden razı olsun" diyerek iyi dileklerini iletti.
"YAŞLILARIMIZ MİLLETİMİZİN ONURUDUR"
Ziyarette konuşan Esma Biltaci Anne Çocuk Kampüsü Sorumlusu Mehtap Kayaalp, "Her insan için değişik mana ve önem ifade eden yaşlılık, hayatın çok özel bir dönemidir. Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Yaşlılarımız milletimizin onurudur. Onlara sahip çıkmak ve onlarla ilgilenmek tüm toplumun görevidir. Bizleri bugünlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımız için hayatı kolaylaştırmamız, onlara sevgi ve şefkatle muamele etmemiz gerekiyor. Unutmayalım ki bir gün herkes yaşlanacaktır" dedi.
Ziyaret, hep birlikte keyifle yenilen yemeğin ardından yapılan dua ile son buldu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!