Emniyet Müdürü Çalışkan da Kahramanlar Koşusu'na katıldı

Güncelleme Tarihi:

Emniyet Müdürü Çalışkan da Kahramanlar Koşusuna katıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2016 17:55

Emniyet Müdürü Çalışkan da Kahramanlar Koşusu'na katıldı

Haberin Devamı

 

 

Çağatay KENARLI/İSTANBUL, (DHA) 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde düzenlenen geçtiğimiz yıllarda adı 'Halk Koşusu' olan ve bu yıl adı 'Kahramanlar Koşusu' olarak değiştirilen organizasyona 15 Temmuz gecesi, Şehitler Köprüsü'nde darbecilere karşı yoğun mücadele veren İstanbul Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan da katıldı.

KORUMASI ŞEHİT OLMUŞTU
Vatandaşlarla birlikte koşuya katılan Emniyet Müdürü Çalışkan ve ekibi 15 Temmuz darbe girişiminde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde darbeci askerlere karşı saatlerce mücadele vermiş, korumalarından Münir Alkan şehit olmuştu. Çalışkan, bu kez Vodafone İstanbul Maratonu Kahramanlar Koşusu'na katılmak üzere köprüye geldi.  Çalışkan, koşu sırasında vatandaşlarla ve görevli polislerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

5 BİN POLİS GÖREV YAPTI
Emniyet yetkililerinden edinilen bilgiye göre, 38. Vodafone İstanbul Maratonu'na ve Kahramanlar Koşusu organizasyonu'nda çeşitli şubelerde görevli 5 bin polis katılırken, polis helikopleterleri de havadan denetim yaptı. Organizasyonun tamamlanmasının ardından sabah saatlerinde trafiğe kapatılan yollar 14.30'da açıldı. Yetkililer, maraton ve kahramanlar koşusunda bir olumsuzluk yaşanmadığını belirtti.

(FOTOĞRAF)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!