Çiçek Festivali’nde etkinliler hız kesmeden devam ediyor

Güncelleme Tarihi:

Çiçek Festivali’nde etkinliler hız kesmeden devam ediyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2016 14:24

Çiçek Festivali’nde etkinliler hız kesmeden devam ediyor

Haberin Devamı

İSTANBUL,(DHA) BEŞİKTAŞ Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Bahçe ve Çiçek Festivali çeşitli etkinliklerle devam etti. Okul bostanları gezilerinde öğrenciler yetiştirdikleri bitkileri sergilerken, İstanbul Aydın Üniversitesi öğrencilerinin hazırladığı “Doğa Konuşuyor-Saçlar Çiçek Açıyor” konseptli defilesi izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.Kendi kendine dönebilen bahçe anlamına gelen permakültür uygulamalarıyla 18 okulda yürütülen projeler bugün iki okulda ziyarete açıldı.

FESTİVALDE BARIŞ MESAJLARI YÜKSELİYOR

Beşiktaş Uluslararası Bahçe ve Çiçek Festivali İstanbul'un buluşma noktası Beşiktaş’ta kültürel ve sanatsal etkinliklerle devam ediyor. "Beşiktaş'ta Barışmak" temasıyla gerçekleştirilen festivalde şarkılar sahneden barış mesajlarıyla yükseliyor.

ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARI RENGÂRENK GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

Beşiktaş Belediyesi tarafından düzenlenen Beşiktaş Uluslararası Bahçe ve Çiçek Festivali’nde hafta sonu park ve bahçeler anneler günü kutlamalarıyla rengârenk görüntülere sahne oldu. Aykut Barka Deprem Parkı’nda gerçekleştirilen anneler gününe özel çeşitli etkinliklerde anneler çocuklarıyla birlikte eğlenirken, öğretici aktivitelerle de festivalin tadını çıkardı.

ÇOCUKLARDAN ANNELERE SEVGİ BUKETİ

Beşiktaş Uluslararası Bahçe ve Çiçek Festivali’nin üçüncü gününde anneler gününe özel gerçekleştirilen etkinliklerde çocuklar eğitmenlerden öğrenerek yaptıkları çiçek buketlerini annelerine hediye etti.

PARKLARDA AÇIKHAVA SİNEMALARI BAŞLADI

Türkiye'de ilk kez gerçekleştiriliyor olmasının yanı sıra kamusal alanı özgürleştirmesi açısından da büyük önem taşıyan festival kapsamında ulusal ve uluslararası sanatçılar tarafından çeşitli uygulamalarla festivale dâhil edilen Ortaköy Yetimhanesi’nde Jehan Barbur konser verdi.

(FOTOĞRAF)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!