Beyoğlu Turabibaba Kütüphanesi 3 Nisan’da Nöbetçi

Güncelleme Tarihi:

Beyoğlu Turabibaba Kütüphanesi 3 Nisan’da Nöbetçi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2015 13:07

Beyoğlu Belediyesi Turabibaba Kütüphanesi, 51. Kütüphane Haftası dolayısıyla 3 Nisan Cuma akşamı nöbetçi kütüphane olarak hizmet verecek.
Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın vizyonuyla Beyoğlu’ndaki çocuklar için ilim, bilim ve eğitim yuvasına dönüşen Turabibaba Kütüphanesi, önemli bir geceye ev sahipliği yapacak. ‘51. Kütüphane Haftası’ dolayısıyla gerçekleştirilen programlar kapsamında, Beyoğlu Belediyesi Turabibaba Kütüphanesi 3 Nisan Cuma akşamı saat 19.00’dan 22.00’ye kadar açık olacak.
Kütüphane Haftası’nda, hem Anadolu hem de Avrupa yakasında nöbetçi eczaneler gibi nöbetçi kütüphanelerin olduğunu dile getiren Turabibaba Kütüphanesi Müdürü Mustafa Erdem, 3 Nisan Cuma akşamı hizmet vereceklerini söyledi. 3 Nisan akşamı Turabibaba Kütüphanesi’nde çeşitli etkinliklerin olacağını belirten Erdem, geçen sene 50. Kütüphaneler Haftası’nda düzenledikleri etkinliklerin çok beğenildiğini, bu sene de kukla gösterileri, Hacivat Karagöz, kütüphane bekçisi, ebru-atölye çalışmaları, minyatür-atölye çalışmaları, kitap ayrıcı çalışmaları ve akıl oyunları gibi etkinliklerin yapılacağını duyurdu. Bütün aileleri Turabibaba Kütüphanesi’ne davet eden Mustafa Erdem, "3 Nisan akşamı anne babalar, çocuklarıyla kitap okuyacak. Çok güzel bir akşam olacak. Buradaki amacımız da insanlar ve çocuklar arasında köprü oluşturmak” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!