Beyoğlu Belediyesi Kurban Bayramına Hazır

Güncelleme Tarihi:

Beyoğlu Belediyesi Kurban Bayramına Hazır
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 2015 16:48

Beyoğlu belediyesi birimleri, kurban bayramını vatandaşların rahat geçirebilmeleri için hazırlıklarını tamamladı. Bayram süresince 2745 kişinin görev yapacağı ilçede, 24 saat boyunca hizmet devam edecek ve vatandaşlar tüm isteklerini 444 0 160 nolu çağrı merkezi ile belediye ekiplerine iletebilecek.
Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın talimatıyla Beyoğlu Belediyesi ekipleri, kurban bayramında halkın sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirmesi için çalışacak.
Kurban bayramında vatandaşların kurbanlarını sağlıklı koşullarda kesebilmesi için tüm önlemleri alan Beyoğlu belediyesi, belirlenen noktalar dışında sokaklarda kesim yapılmasına izin vermeyecek. Oluşabilecek her soruna müdahale edebilmek için kurban kesim yerlerinde zabıta danışma büroları, veterinerlik danışma büroları ve hayvan yakalama timi, bayram boyunca vatandaşlara hizmet verecek.
322 ARAÇ, 2745 PERSONELLE HİZMET VERECEK
Bayram süresince ilçe genelinde 30 çöp kamyonu, 6 açık araç, 6 mini çöp aracı, 1 loder yükleyici, 14 süpürme makinesi, 6 arazöz ile toplam 322 araç ve 2745 işçi aralıksız hizmet verecek. 7150 çöp poşetinin dağıtılacağı ilçede, vatandaşlardan gelecek isteklere anında cevap verilecek. Atıkların kaldırılmasından sonra kurban kesim yerleri temizlenecek, yıkanacak ve dezenfektesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından yapılacak.
ŞİKAYET VE İSTEKLER İÇİN 444 0 160 ARANACAK
Beyoğlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, kurban kesim yerlerinde arife ve bayram günlerindeki trafik yoğunluğunu önlemek amacıyla yol güzergâhlarını belirledi. İlçede güvenliğin en üst düzeyde sağlanması amacıyla temizlik işleri, destek hizmetleri ve zabıta müdürlüğü bayram süresince görev yapacak. Vatandaşlar, Beyoğlu belediyesinin 444 0 160 nolu çağrı merkezini bayram boyunca arayarak istek ve şikayetlerini iletebilecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!