Beylikdüzü'nde temsili askerlik yapacak engelli gençlere kına yakıldı

Güncelleme Tarihi:

Beylikdüzünde temsili askerlik yapacak engelli gençlere kına yakıldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2017 11:57

Beylikdüzü'nde temsili askerlik yapacak engelli gençlere kına yakıldı

Haberin Devamı

İSTANBUL(DHA)-BEYLİKDÜZÜ Belediyesi, “Engelsiz Beylikdüzü” etkinliğiyle vatandaşları piknikte buluşturdu. Engelliler Haftası nedeniyle bir günlük temsili askerlik yapacak engelli gençlere kına yakıldı.

Yaşam Vadisi 1. Etap’ta müzik ve dans eşliğinde gerçekleşen Engelliler Haftası Etkinliği'ne her yaştan engelli vatandaşlar bir araya geldi. Bir günlük askerlik yapacak engelli gençlere kına yakıldı. Pikniğe katılan herkes, günün sonunda dileklerini yazıp bağladıkları balonları gökyüzüne bıraktı. Sağlık İşleri Müdürlüğü’nde Dil Terapisi alan miniklere de sertifikaları verildi.

"BU KENTİN ENGELSİZ BİR ŞEHİR OLMASI İÇİN SÖZ VERİYORUZ"

Engelliler Haftası Etkinliği'ne katılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Bu parka ulaşımın hiçbir engeli olmayacak. Her zaman ailelerinizle burada güzel vakitler geçirmenizi istiyoruz. Mutlu olmayı sağlamak, huzuru temin etmek ve özgür bir yaşam sunmak için hep bir arada keyifle yaşamayı ilke edinmek gerekiyor. Engelli duyarlılığıyla hareket ederek, bu kentin engelsiz bir şehir olması için söz veriyoruz.” diye konuştu.

(FOTOĞRAF)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!