Beylikdüzü Belediyesi TÜYAP Kitap Fuarı’nda

Güncelleme Tarihi:

Beylikdüzü Belediyesi TÜYAP Kitap Fuarı’nda
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2015 15:30

Beylikdüzü Belediyesi, TÜYAP 34’üncü Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nda bu yıl da yerini aldı. Yoğun ilgi gören kitap fuarı ve belediyenin standını Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da ziyaret etti. Fuar, 15 Kasım Pazar gününe kadar devam edecek.
Beylikdüzü Belediyesi TÜYAP Fuar Merkezi’nde açılışı gerçekleşen 34’üncü Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nda yerini aldı. Geçen sene olduğu gibi bu yıl da yoğun ilgi gören stantta, ziyaretçiler yetkililerden Beylikdüzü ve Beylikdüzü Belediyesi’ne dair her soruya cevap bulabiliyor. Belediyenin kültür sanat etkilik kataloglarından, faaliyet bültenlerine birçok tanıtım materyalinin yer aldığı standı Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da ziyaret etti. Yoğun ilgi gören Kitap Fuarında standın gördüğü ilgiden de memnun olduğunu dile getiren Başkan İmamoğlu, herkesi kitap fuarına davet etti.
Özellikle gençler ve öğrencilerin ilgi gösterdiği kitap fuarının bölgeye değer kattığını ifade eden Başkan İmamoğlu, yayın evlerini gezerek bol bol kitap alışverişi de yaptı. 15 Kasım Pazar gününe kadar açık olacak olan Kitap Fuarı’nda Beylikdüzü Belediyesi 4’üncü Salon 4201 numaralı standa ziyaretçilerini bekliyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!