Bereket Döner, Engellilere Sponsor Oldu

Güncelleme Tarihi:

Bereket Döner, Engellilere Sponsor Oldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2015 11:40

Türkiye’nin en büyük döner üreticisi Bereket Döner, görme engelli vatandaşlar için düzenlenen özel etkinliğe sponsor olarak katkıda bulundu.
Bereket Döner CEO’su Nezif Emek, Dünya Engelliler haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Engellilerin hayatı bizimkinden biraz daha farklı. Günlük yaşam, onların ihtiyaçlarının tümünü karşılamaya yetmiyor maalesef. Bize düşen eksik noktaları olabildiğince tamamlayabilmek. Bu hafta onların sorunlarını, ihtiyaçlarını gündeme getirmek, konuşmak, tartışmak, farkındalığı arttırmak, çözümler üretmek adına önemli bir hafta. Onlar için yapabileceğimiz çok şey var” diye konuştu.
Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Altın Nokta Körler Derneği tarafından düzenlenen etkinlik, engelli vatandaşların katılımıyla yapıldı. Bereket Döner’in sosyal sorumluluk çerçevesi altında sponsor olduğu bu etkinlikte, görme engelli vatandaşlara döner ikramında bulundu.
Yapılan etkinlik de evlerinden çıkamayan engelli vatandaşlar, evlerinden alınarak etkinlik alanında ağırlandı. Bu tarz etkinlikler sayesinde engelli vatandaşların, sosyal hayatın içerisine daha da etkin rol alacağı belirtildi. Etkinlik çerçevesi altında görme engelli vatandaşlara hayırseverlerin katılımıyla ücretsiz beyaz baston dağıtımı yapıldı. Derneğin İstanbul Şube Başkanı Ziya Özdem, yardımları için sponsorlara teşekkür etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!