Başkan Usta’dan Minik Çevrecilere Trambolin Hediyesi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Usta’dan Minik Çevrecilere Trambolin Hediyesi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2015 10:23

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, İstanbul geneli Atık Pil Toplama Yarışmasında birinci olan Adnan Menderes İlköğretim Okulu anaokulu sınıfını trambolin ve çeşitli oyuncaklarla ödüllendirdi.
Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin çevre ve geri dönüşümün önemine yönelik eğitim seminerleri güzel sonuçlar vermeye devam ediyor. Gaziosmanpaşa’da bulunan Adnan Menderes İlkokulu anaokulu sınıfı, İstanbul geneli Atık Pil Toplama Yarışmasında 892 kilogramla birinci oldu. Anaokulu öğrencilerinin bu başarısı Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, AK Parti İstanbul Milletvekili ve İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Haydar Ali Yıldız, AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Oktay Saral, Belediye Başkan Yardımcıları ve öğretmenlerin katıldığı bir törenle ödüllendirildi. Tören öncesi ise okulda öğrencilere yönelik olarak bir çevre ve geri dönüşüm eğitim semineri verildi.
Çevreyi ve doğal kaynakları korumanın önemine değinen Başkan Usta, “Atık yönetiminin ve geri dönüşümün her zeminde dikkat edilmesi gerekiyor. Bu amaçla ilçe genelinde seminerler veriliyor. Çalışmaların olumlu sonuçları bizi mutlu ediyor” dedi.
Konuşma sonrası başarılı minik öğrencilere çeşitli oyuncaklarla ödüllendirilirken, Adnan Menderes İlkokulu’na da öğrencilere eğlenceli vakitler geçirmesi için trambolin hediye edildi.
Adnan Menderes İlkokulu yönetimine çevre ve geri dönüşüm faaliyetlerine gösterdiği hassasiyetten dolayı ise bir teşekkür belgesi verildi. Okul yönetimi ise Başkan Usta’ya eğitime verdiği destekten dolayı bir teşekkür plaketi sundu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!