Başkan Kerimoğlu’ndan Görme Engellilere Beyaz Baston

Güncelleme Tarihi:

Başkan Kerimoğlu’ndan Görme Engellilere Beyaz Baston
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2015 11:02

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu,
Görme Özürlüler Derneğini ziyaret ederek görme engellilere beyaz baston hediye etti.
Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Dünya Beyaz Baston Günü nedeniyle ziyaret ettiği Görme Özürlüler Derneği (GÖZDER)’nin Zuhuratbaba mahallesindeki genel merkezinde görme engellilere beyaz baston hediye etti.
Başkan Kerimoğlu, yaptığı açıklamada şunları söyledi: ”Bakırköy Belediyesi olarak engelli kardeşlerimize, büyüklerimize pozitif ayrımcılık yapıyoruz. GÖZDER ve diğer engelli derneklerimize belediyemizin elimizden geldiğince tüm olanaklarını sunmak bizi mutlu ediyor. Onların yüzlerinde bir gülücük görmek bizim en büyük amacımız. Engellilere yönelik ulaşım ve yemek imkanları başta olmak üzere desteğimiz sürecek. Ayrıca İstanbul’da ilk ve tek belediye sesli kütüphanesi görme engelli kardeşlerimizin hizmetinde olmaya devam ediyor. Buradan yararlanmaya İstanbul’daki tüm görme engellileri davet ediyorum.”
BAŞKAN KERİMOĞLU’NDAN “MEMLEKET İSTERİM” ŞİİRİ
Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, daha sonra GÖZDER’in kayıt stüdyosuna geçerek şair Cahit Sıtkı Tarancı (1910-1956)’nın Memleket İsterim şiirini seslendirdi. Başkan Kerimoğlu, fırsat buldukça görme engelliler için şiir ve roman okumaya devam edeceğini söyledi.
Öte yandan GÖZDER Başkanı Ali Varlık da yönetim kurulu ve engelliler adına Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’na derneğe katkılarından dolayı teşekkür belgesi sundu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!