Başkan Hazinedar Jose Mujica’yı Ağırladı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Hazinedar Jose Mujica’yı Ağırladı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2015 11:23

URUGUAY’IN ESKİ DEVLET BAŞKANI VE DÜNYANIN EN FAKİR DEVLET BAŞKANI ÜNVANINA SAHİP JOSE MUJİCA BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANI AV. MURAT HAZİNEDAR’I ZİYARET ETTİ. BAŞKAN HAZİNEDAR, MUJİCA’YA BEŞİKTAŞ’I GEZDİRDİ.

Uruguay’ın eski devlet başkanı ve dünyanın en fakir devlet başkanı ünvanına sahip Jose Mujica Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’ı ziyaret etti. Başkan Hazinedar, Mujica’ya Beşiktaş’ı gezdirdi.
12 bin dolarlık maaşının yüzde 90’ını fakirlere ve küçük girişimcilere dağıtan Eski Uruguay Devlet Başkanı Jose Mujica, kendisini anlatan ve Türkiye’de de yayınlanan “Saraysız Başkan” adlı kitabını imzalamak için İstanbul’a geldi. İstanbul’a gelir gelmez Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’ı ziyaret eden Mujica, Başkan Hazinedar’dan Beşiktaş ile ilgili bilgiler aldı. Daha sonra ikili şehir turuna çıktı. Başkan Hazinedar, Mujica’ya Beşiktaş’ın sokaklarını, tarihini ve kültürünü tek tek kendisi anlatarak bilgiler verdi.
Başkan Hazinedar, daha sonra Mujica için yazılan “Saraysız Başkan” adlı kitabı imzalattı. Ardından Beşiktaş’ı simgeleyen ve Türk kültürünü yansıtan hediyeyi “Saraysız Başkan”a takdim etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!