Başkan Demircan Tomtom Mahallesi Esnafını Ziyaret Etti

Güncelleme Tarihi:

Başkan Demircan Tomtom Mahallesi Esnafını Ziyaret Etti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2015 17:31

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Tomtom Mahallesi Kaptan Camii’nde kıldığı Cuma namazı sonrası vatandaşlarla bir araya geldi.
Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Cuma namazı çıkışı bu geleneği bozmayarak gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleriyle esnafların sorunlarını dinledi, vatandaşlarla sohbet etti. Her hafta Cuma namazını Beyoğlu’nun farklı mahallelerindeki camilerde kılan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın bu haftaki adresi tarihi Tomtom Kaptan Cami oldu. Namaz çıkışında cami cemaati ile bir süre sohbet eden Başkan Demircan, çevrede bulunan esnafı dolaşarak hayırlı işler diledi, yolda karşılaştığı vatandaşlarla sohbet etti.
SADRİ ALIŞIK SOKAK’TA DA YENİLEME ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR
İstiklal Caddesi’ne çıkan sokaklarda bulunan dükkanları ziyaret eden Demircan, esnafın sorunlarını yerinde dinledi. Fen işlerinden temizlik işlerine, zabıtadan sosyal yardım işlerine kadar farklı birimlerinden müdürlerinde eşlik ettiği ziyarette, özellikle bölge esnafı yapılan yol çalışmaları nedeniyle Başkan Demircan’a teşekkürlerini iletti. Başkan Demircan, ekip arkadaşlarına Sadri Alışık Sokak’ta da yenileme çalışmalarının başlatılması talimatı verdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!