Başkan Altınok Öz, Spor Kültürü Çalıştayı’na Katıldı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Altınok Öz, Spor Kültürü Çalıştayı’na Katıldı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2015 09:36

KARTAL BELEDİYE BAŞKANI OP. DR. ALTINOK ÖZ, İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SPOR A.Ş.’NİN DÜZENLEDİĞİ SPOR KÜLTÜRÜ ÇALIŞTAYI’NA KATILDI.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş.’nin düzenlediği Spor Kültürü Çalıştayı’na katıldı.
Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. tarafından organize edilen Spor Kültürü Çalıştayı’na katıldı. Spora dair bir çok konunun konuşulduğu çalıştaya Başkan Öz’ün yanı sıra İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mevlüt Bulut, Spor A.Ş. Genel Müdürü İsmail Özbayraktar, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, ilçe belediye başkanları, federasyon başkanları, spordan sorumlu belediye başkan yardımcıları ve spor müdürleri katıldı.
Çalıştayda, İstanbul Maratonu, İstanbul Yarı Maratonu ve İstanbul Çocuk Maratonu hakkında genel bilgilendirme, maratonda koşacak olan Türk koşucu sayısını arttırma stratejileri, ‘maratonu yalnızca sporcular koşabilir’ algısını değiştirme yolunda bir adım atma, ilçe koşu gruplarının oluşturulması, ilçe belediyelerinin ‘koşu’ dalında amatör spor kulüplerinin kurulması ve desteklenmesi” isimli konu başlıkları konuşuldu.
“MARATONU SADECE SPORCULAR KOŞMAZ”
Spor A.Ş. Genel Müdürü İsmail Özbayraktar, sporun insan hayatının her yerinde olduğunu belirterek, "Sporun altyapısını oluşturmak için çalışıyoruz. İstanbul Maratonu’nda bütün halkımızı koşulara bekliyoruz. Halkımızı sadece halk koşusuna değil, maratonlara da bekliyoruz. ‘Maratonları sporcular koşar’ algısını yıkmak istiyoruz. Bu sene ayrıca çocuk maratonu oluşturmak istiyoruz” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!