Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesinde Coşkulu İftar

Güncelleme Tarihi:

Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesinde Coşkulu İftar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2015 14:13

RAMAZAN AYINA ÖZEL GÖNÜL SOFRALARINI BU KEZ BARBAROS HAYRETTİN PAŞA MAHALLESİNDE KURAN GAZİOSMANPAŞA BELEDİYESİ, BİNLERCE KİŞİYİ AYNI SOFRADA BULUŞTURDU. KURULAN MASALARI TEK TEK DOLAŞAN BAŞKAN HASAN TAHSİN USTA, VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ.

Ramazan ayına özel Gönül Sofralarını bu kez Barbaros Hayrettin Paşa mahallesinde kuran Gaziosmanpaşa Belediyesi, binlerce kişiyi aynı sofrada buluşturdu.
Gaziosmanpaşa Belediyesi, her yıl Ramazan ayında kurduğu Gönül Sofralarını bu Ramazan’da sürdürüyor. Belediye, bu kez Barbaros Hayrettin Paşa mahallesinde Gönül Sofrası kurdu. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’nın ev sahipliğinde gerçekleşen iftarda AK Parti İlçe Başkanı Şahin Pirdal da vatandaşları yalnız bırakmadı. İftar öncesi çocuklara yönelik Karagöz Hacivat gösterisi sahne alırken ardından ilahi dinletisi ile mahalle sakinlerine hitap edildi. Kurulan masaları tek tek dolaşan Başkan Hasan Tahsin Usta, vatandaşlarla sohbet etti. İftar öncesi bir konuşma yapan Başkan Usta, “Ramazan ayının beşinci iftarında sizlerle birlikte bulunmak ve birlikte aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan’ın mutluluğu, bolluğu, bereketi kuşkusuz hiçbirimizi yalnız bırakmıyor. Bu Ramazan ayında hem Gaziosmanpaşa meydanında hem de Recep Tayyip Erdoğan Gençlik Parkındaki stantlarımızla sizlere güzel bir ortam kurduk. Bu birlik ve beraberliğimizi Allah eksik etmesin” dedi.
Konuşmasında bir de müjde veren Başkan Usta, bu Perşembe yaz okulunu açtıklarını belirterek şunları söyledi: "Milli ve manevi değerleri geliştirmek adına bu yıl da eğitimlere başlıyoruz. Küslerin, dargınların barışması umuduyla sizlere iyi Ramazanlar diliyorum.”
Başkan Usta’nın konuşmasının sonrasında Kur’an-ı Kerim tilaveti ve ezanın okunmasıyla Gaziosmanpaşalılar birlikte iftarını açtı. Başkan Usta, iftarda aynı masaya oturduğu mahalle sakini Arif Şentürk ve kızı Gülbeste Avcı’yla pidesini bölüştü, sohbet etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!