Bakan Müezzinoğlu’ndan sağlık fuarında terör mesajı

Güncelleme Tarihi:

Bakan Müezzinoğlu’ndan sağlık fuarında terör mesajı
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2016 15:39

Bakan Müezzinoğlu’ndan sağlık fuarında terör mesajı

Haberin Devamı

Özkan ARSLAN-İdris TİFTİKÇİ/İSTANBUL,(DHA) TÜRKİYE ve Avrasya’nın sağlık alanında en büyük medikal fuarı olarak kabul edilen EXPOMED, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun katılımıyla açıldı.
Beylikdüzü TÜYAP Fuar Merkezi’nde açılan fuara  sektör temsilcileri katıldı.  Fuarın açılış kurdelesini kesen Müezzinoğlu yaptığı konuşmada, son dönemdeki terör saldırılarına değindi. Teröre karşı, dünyanın hangi ülkesinde olursa olsun duruşlarının net olduğunu belirten Müezzinoğlu, şunları söyledi:

 “Bu saldırılar Paris’te olunca farklı, Brüksel’de olunca farklı, Ankara’da, İstanbul’da olunca farklı bakacak insani değerlerden uzak anlayışın mensubu hiç olmadık. Dolayısıyla insana ve insani değerlere nereden gelirse gelsin her türlü hainliğin ve kötülüğün karşısında olduk ve karşısında olmaya devam edeceğiz. Brüksel’deki hain saldırıları, Ankara’dakileri nasıl lanetliyorsak aynı duyarlılıkla lanetliyoruz. Ama ne olursa olsun geleceğe bakıyoruz. Ne pahasına olursa olsun cesaretle, özgüvenle bizi korkutmak isteyenleri korkutacak şekilde bu yolculuğu hep beraber yapacağız.”
Konuşmasını, fuarın Türkiye ve Avrasya için önemini anlatarak tamamlayan Müezzinoğlu daha sonra fuardaki stantları gezdi.

(FOTOĞRAF)
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!