Bahar Aylarının Kozmetik Trendleri Yaz Aylarına Taşınacak

Güncelleme Tarihi:

Bahar Aylarının Kozmetik Trendleri Yaz Aylarına Taşınacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2015 18:34

Kozmetik pazarına hızlı bir giriş yapan Couleurs by Qnet’ baharın en canlı renklerini 2015 yazına da taşıyacak.
Baharın renkleri Couleurs by QNET serisinde buluşuyor. Geçtiğimiz ay kozmetik sektörüne giriş yapan Couleurs by QNET, bahar tazeliğini makyaja taşımayı sağlıyor.
Bahar aylarının en can alıcı tonlarını ön plana çıkaran Couleurs, sezon renklerinde, mercan ve şeftali renkleri ile gökyüzünün en canlı mavileri bir araya geliyor. “Animal Testing Declaration” belgesine sahip olan Couleurs by QNET ürünleri hayvanlar üzerinde test edilmiyor. Couleurs ürünlerine ulaşmak isteyenler, e-ticaret platformu www.qnet.com.tr adresini ziyaret ederek hızlı ve güvenli bir şekilde alışverişlerini yapabiliyor.
İŞTE BAHAR TRENDLERİ
Couleurs by QNET, Mercan Parıltısı Ruj: Yumuşatıcı etkisi ve kalıcı formülü sayesinde dudaklarınızın nemini tüm gün korumasına yardımcı oluyor.
Couleurs by QNET, Gökyüzü Etkisi Göz Farı: Mavinin her tonunu barındıran farlar kolay sürülebilir yapısı ve kalıcılığı sayesinde tüm gün süren bir makyaj deneyimi sunuyor.
Couleurs by QNET, Tatlı Mod Allık: Bahar aylarının en çok tercih edilen renklerinden şeftali tonu allıklar teninizde hoş bir ışıltı bırakıyor. Couleurs by QNET allıkların kalıcı formülü tüm gün enerjik görünmenize yardımcı oluyor.
Couleurs by QNET, Parıltı Pudra: Parıltılı bir yapıya sahip olan pudrayla, yüzünüzdeki ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü azaltabilir daha dinç bir tene kavuşabilirsiniz.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!