Bağcılar Belediyesi 13. Gençlik Şurası

Güncelleme Tarihi:

Bağcılar Belediyesi 13. Gençlik Şurası
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2014 16:01

- Şurada öğrenciler, belirledikleri beş konuda sunum yaparak düşünce ve temennilerini yöneticilerle paylaşarak ilçe sorunlarına çözüm arayacak

Haberin Devamı

İSTANBUL (AA) - Bağcılar Belediyesi'nce düzenlenecek 13. Gençlik Şurası'nda öğrenciler, belirledikleri beş konuda sunum yaparak düşünce ve temennilerini yöneticilerle paylaşarak ilçe sorunlarına çözüm arayacak.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, şurada komisyona seçilen öğrenciler, hazırladıkları sunumları ilçe yöneticilerine anlatacak.

Bağcılar'daki okulları temsilen katılacak öğrenciler, sırasıyla "Değerler eğitimi ve gençlik", "Dezavantajlı gençler ve sosyal hayata katılımları", "Eğitim, kültür ve sanat", "Şehir yaşamında spor ve çevre", "Teknoloji ve gençlik" konularında hazırladıkları çalışmaları sunacak.

Sunumları dinleyen ilçedeki kurum ve kuruluş yöneticileri, öğrencilerin görüş ve düşünceleriyle ilçe sorunları çözüme kavuşturacak.

Bağcılar Belediyesi Halk Sarayı'nda 24 Aralık'ta, saat 09.00'da başlayacak şuraya, ilçedeki kamu kurumlarının yöneticilerinin yanı sıra muhtarlar, meclis üyeleri ile öğretmenler de katılacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!