Avcılar'da denetim serbestisi kişiler ihtiyaç sahipleri için ürün yetiştirecek

Güncelleme Tarihi:

Avcılarda denetim serbestisi kişiler ihtiyaç sahipleri için ürün yetiştirecek
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2016 16:42

Avcılar'da denetim serbestisi kişiler ihtiyaç sahipleri için ürün yetiştirecek

Haberin Devamı

 İSTANBUL,(DHA) AVCILAR Belediyesi Gümüşpala Şantiyesi’nde yer alan 3 ayrı birimin açılışı yapıldı. Vatandaşların geri dönüştürülebilir atıklarını verebileceği atık teslim merkezi, denetim serbestisi kişiler için tarımsal faaliyet alanı ve sokak hayvanlarının rehabilite edileceği oyun parkı faaliyete başladı.

Açılışta konuşan Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli, “Burada bilimin ışığında doğayı korumak ve çevreye duyarlı bir anlayışla 3 projeyi hayata geçiriyoruz. Avcılar sokakları temiz bir ilçe ve şimdi sırada atıkların geri dönüşümle kazandırılması ve doğayı kirletmesine engel olunması var. Hayvanlar burada tedavi sürecinde biz barınaklara karşı olduğumuz için geri dönüşüm malzemelerinden yaptığımız oyun parkında vakit geçiriyorlar.”dedi.

"DENETİM SERBESTİSİ KİŞİLER ÜRÜN YETİŞTİRECEK"

Denetim serbestisi kişilerin toplumla bütünleşmesini sağlamak amacıyla hazırlanan tarımsal faaliyet alanının açılışında konuşan Benli, “Mahkumların kamu hizmetinde çalıştırılmasında talep olmadığını, bunun üzerine onların da rehabilitasyonunu sağlamak için kent tarımı kapsamında tarım alanı yaptıklarını, yetişecek ürünler aşevine gönderilip ihtiyaç sahiplerine buradan her gün 3 çeşit yemek gönderecek.’’ dedi.

(FOTOĞRAF)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!