AK Parti İl Başkanlığı ve milletvekilleri Şehitler Tepesi'ni ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

AK Parti İl Başkanlığı ve milletvekilleri Şehitler Tepesini ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2016 13:57

AK Parti İl Başkanlığı ve milletvekilleri Şehitler Tepesi'ni ziyaret etti

Haberin Devamı

 

 

 

Erhan TEKTEN-Hayati KILIÇ/İSTANBUL, (DHA) AK Parti İstanbul İl Başkanlığı ve AK Parti İstanbul milletvekilleri, Beşiktaş'taki hain terör saldırısının gerçekleştiği Şehitler Tepesi'ne gelerek karanfil bıraktı, dua etti.

Birçok sivil toplum örgütünün ve çok sayıda kişinin ziyaret ettiği Şehitler Tepesi'ne öğle saatlerinde AK Parti İstanbul İl Başkanlığı üyeleri , AK Parti İstanbul milletvekilleri, ilçe belediye başkanları ve beraberindekiler geldi. Dolmabahçe Camii önünde toplanan grup terör saldırısının gerçekleştiği yere geldi ve buraya karanfil bıraktı.

"SİYASİ GÖRÜŞÜ HER NE OLURSA OLSUN, BUGÜN BİRLİK VE BERABERLİK GÜNÜDÜR."

Duaların ardından AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci bir açıklama yaptı. Temurci açıklamasında şöyle konuştu:

"15 Temmuz'da bu millet nasıl ayaktaysa çok daha güçlü bir şekilde ayaktadır. Onun için siyasi görüşü her ne olursa olsun, bugün birlik ve beraberlik günüdür. Bugün 15 Temmuz'u, o geceki ruhu tekrar yaşama günümüzdür. Önümüzdeki süreçte buradan o teröristlere, onlarla birlikte onların ağababalarına İstanbul'dan hep birlikte sesleniyoruz ve diyoruz ki; Yere dökülen, bu vatan toprağına düşen her bir şehidimizin her bir damla kanının hesabı mutlaka ve mutlaka sorulacak ve kendilerine fatura edilecektir. Bu millet kendi gönlünde, Cumhurbaşkanımızın ifadesiyle seferberliği başlatmıştır. Bu sefeberlik nedir; Bu ülke üzerinde oynanan oyunları ta 2013 yılından beri görmektir. Anlamaktır ve ayağa kalkmaktır."

"İÇİMİZ YANIYOR. AMA RUHUMUZ ÇOK DİK"

AK Parti İstanbul Milletvekili Ayşenur Bahçekapılı da yaptığı konuşmada "Acımız büyük. İçimiz ağlıyor. İçimiz yanıyor. Ama ruhumuz çok dik. Ruhumuz çok sağlam. Terörü lanetliyoruz. 15 Temmuz gecesi gibi aynı ruhla aynı heyecanla aynı bilinçle sağduyu içinde birlikte olacağımızı buradan haykırıyoruz." dedi.

(FOTOĞRAF)

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!