Ahmet Ürkmezgil'den fikstür yorumu

Güncelleme Tarihi:

Ahmet Ürkmezgilden fikstür yorumu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2017 17:26

Ahmet Ürkmezgil'den fikstür yorumu

Haberin Devamı

''En zor takımlarla arka arkaya oynamanın şampiyonluk kovalayan takımlar için dezavantaj olduğunu düşünmüyorum''

MUSTAFA AKIN / İSTANBUL,(DHA)

Süper Lig 2017-18 İlhan Cavcav Sezonu fikstür çekimi TFF'nin Riva'daki idari merkezinde gerçekleştirildi.
Fikstür çekimi sonrası açıklamalarda bulunan Beşiktaş Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, ligde yer alan takımların bir kere kendi evlerinde bir kere de rakip sahada oynayacaklarını ve bu yüzden pek bir avantaj olmadığını kaydetti. 
Ürkmezgil, ''En zor takımlarla arka arkaya oynamak çok ender olur. En fazla 2 zor maç arka arkaya gelir. Onların da şampiyonluk kovalayan takımlar için dezavantaj olduğunu düşünmüyorum. Ben bir tek hava şartlarından dolayı bir sıkıntı olabilir mi diye düşündüm maçların bulunduğu yere göre. Onlar da gayet istediğimiz gibi geldi. Doğanın şartları önemli. Kışın Malatya, Sivas gibi deplasmanlar yazın Antalya, Alanya gibi çok sıcak yerler ki bir sene Mersin'de öyle denk gelmiştik. Dolayısıyla onlar da olmadığı zaman bir sıkıntı görmüyorum'' dedi.
Aboubakar'ın iyi bir futbolcu olduğunu dile getiren Ahmet Ürkmezgil, Aboubakar'ı kim istemez ki. Aboubakar çok güzel maçlar çıkardı. Bütün bunları yaparken bizim elimizde değil imkanlar. Dolayısıyla para çok önemli. Bu noktada da bizim kendi şartlarımızı düşünüyor olmamız lazımdı. Şu anda ilk baştan daha değişik bir durum olduğunu ben düşünmüyorum. Zaten bizde de transfer konusunda aynı anda doğru bilgiye sahip olması mümkün değil. Çünkü bu işi bizzat takip eden başkan ve yönetici arkadaşlarımız şu şöyle olacak bu böyle olacak deme şansına sahip değiller. Ne geldi diye ne de gitti diye kesin bir şey konuşamaz. Son anda bizim haberimiz olabiliyor'' diye konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
-Ahmet Ürkmezgil'in açıklamaları

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!