Ahmet Bozer Hepsiburada’nın Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi

Güncelleme Tarihi:

Ahmet Bozer Hepsiburada’nın Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2017 16:00

Ahmet Bozer Hepsiburada’nın Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi

Haberin Devamı

İstanbul, 4 Nisan (DHA) - Türkiye’nin lider e-ticaret platformu Hepsiburada, teknolojiye yaptığı yatırımlar kadar insan kaynaklarındaki gücüyle de ön plana çıkıyor.
Hepsiburada Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Ahmet Bozer de strateji, finans ve yönetim konusunda üst düzey bilgi ve deneyim ile hepsiburada ailesine güç katıyor.
33 yıllık profesyonel hayatı boyunca dünyanın birçok farklı ülkesinde önemli marka ve kuruluşların yöneticilik kademelerinde görev alan Ahmet Bozer, hepsiburada’nın Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi olarak Ağustos 2016 itibariyle bilgi ve tecrübesini paylaşıyor.
Ahmet Bozer, yeni görevinde kurumsal ve finansal konularda şirkete uzun vadede katkı sağlayacak stratejiler geliştiriyor.
Kariyerine 1983 yılında DeVry Teknoloji Enstitüsünde Yardımcı Doçent olarak başlayan Ahmet Bozer, 1985 yılında Atlanta'daki denetim firması Coopers & Lybrand'a katılarak denetim, danışmanlık ve yönetim alanlarında önemli görevlerde yer aldı.
1990 yılında Atlanta’da The Coca-Cola Company’de Mali Kontrol Müdürü olarak görev yapan Bozer, 1992'de Türkiye’ye dönerek The Coca Cola Company’de Finans Müdürlüğü görevine atandı.
1994 yılında Coca-Cola Türkiye Şişeleme Grubu’nda Mali İşler Direktörlüğü görevini üstlenen Bozer, 1998 yılında Şişeleme Grubu’nun Genel Müdürlüğü’ne getirildi.
2000 yılında Avrasya Bölümü Başkanı olarak The Coca-Cola Company'ye tekrar katıldı. 2000'den 2012'ye kadar Afrika, Hindistan, Rusya, Ortadoğu ve Avrasya da dahil olmak üzere Avrasya ve Afrika Grubu Başkanlığı görevini yürüttü.
Bozer aynı zamanda The Coca-Cola Türkiye Hayata Artı Vakfı’nın kurucu üyeliğinin yanında Brezilya-ABD, ABD-Pakistan ve ABD-Türkiye iş konseyleri de dahil olmak üzere çeşitli ticaret konseylerinin de başında bulundu.
Evli ve iki çocuk babası olan Bozer, Ortadoğu Teknik Üniversitesi İşletme Bölümü mezunudur. ABD’nin Georgia State Üniversitesi'nden İşletme Bilgi Sistemleri alanında Yüksek Lisans yaptı. (Fotoğraflı)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!