Yaz okulunda final mutluluğu

Güncelleme Tarihi:

Yaz okulunda final mutluluğu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2017 14:52

Yaz okulunda final mutluluğu

Haberin Devamı

 

Mehmet ERÇAKIR/ISPARTA, (DHA) - ISPARTA Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ISMEK Birimi tarafından 9-15 yaş grubu çocuklara yönelik açılan yaz kursları sona erdi.

ISMEK Birimi tarafından 9- 15 yaş grubu çocuklara yönelik açılan İngilizce, Almanca, bilgisayar, halk oyunları, resim, ebru, tiyatro, basketbol, voleybol, gitar, bağlama ve satranç kurslarına 937 öğrenci kayıt yaptırdı. 4 Temmuz'da başlayan kurslar, kapanış töreniyle sona erdi. Halı Sarayı Düğün Salonu'nda düzenlenen törede, kurslara devamlılık gösteren 312 öğrenciye katılım belgesi verildi.

Saygı duruşunda bulunulması, İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İrfan Veli Kayacan yaptığı konuşmada, ISMEK kurslarının yaz aylarının yanı sıra kış aylarında da yapıldığını söyledi. ISMEK'in 7 gün 24 saat esasına göre çocuklara, gençlere ve yetişkinlere yönelik kurslar düzenlediğini aktaran Kayacan, “ISMEK tatili olmayan bir birimimiz. Kış aylarındaki kurslarımız yetişkinlere yönelik meslek edindirmeye yönelik olacak. Yetişkinlere yönelik mesleki kurslarımızla iş istihdamına yardımcı olmaya çalışıyoruz. Tiyatro, drama, bilgisayar, halk oyunları, resim, ebru, bağlama gibi kurslarımız öğrencilerimize yönelik de devam edecek. Eylül ayı itibariyle talep olursa kurs açabiliriz" dedi.

Konuşmaların ardından kursiyerler eğitim aldıkları alanda gösteriler sundu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!