Vali Günaydın muhtarları dinledi

Güncelleme Tarihi:

Vali Günaydın muhtarları dinledi
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2017 12:54

Vali Günaydın muhtarları dinledi

Haberin Devamı

 

Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA) - ISPARTA Valisi Şehmus Günaydın, Sütçüler İlçesi'nde köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Vali Şehmus Günaydın Sütçüler İlçesi'ni ziyaret ederek yatırımları inceledi. İlçe ziyaretine Karadiken Köyü'nden başlayan Vali Günaydın, köy odasında vatandaşların taleplerini dinledi. Ardından Sütçüler Kaymakamlığı'na geçen Vali Günaydın, Kaymakam Furkan Duman'dan ilçe hakkında bilgi aldı. Sütçüler Belediyesi'ni de ziyaret eden Vali Günaydın Belediye Başkanı Mustafa Üstün'den ilçede yürütülen çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aldı. Vali Günaydın ayrıca Sütçüler Belediyesi'nin BAKA ile ortaklaşa hayata geçirdiği alternatif turizm projesi kapsamında inşa edilen bungalov ve konsept çadırlarda incelemelerde bulundu. Esnafı da ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet eden Vali Günaydın, İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret ederek yetkililerinden bilgi aldı.

Vali Şehmus Günaydın son olarak köy ve mahalle muhtarlarıyla buluştu. Vali Günaydın, göreve başladığı günlerde söylediği gibi Isparta'daki 203 köyü ziyaret edeceğini belirterek, sorunları mahallinde vatandaşlardan ve muhtarlardan dinleyeceğini kaydetti. Isparta genelindeki 400 kilometrelik grup yollarının yenilenmesi için çalışma başlattıklarını anlatan Vali Şehmus Günaydın, yarısını bu yıl gerisinin ise gelecek sıcak asfaltla kaplanacağını söyledi. İçme suyu konusundaki hassasiyetlerinin devam ettiğini açıklayan Vali Günaydın, şebeke hatlarının yenileneceğini kaydetti.

FOTOĞRAFLI



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!