'Sporla coşuyoruz, şiddeti engelliyoruz'

Güncelleme Tarihi:

Sporla coşuyoruz, şiddeti engelliyoruz
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2016 12:40

'Sporla coşuyoruz, şiddeti engelliyoruz'

Haberin Devamı

 

Mehmet ERÇAKIR/ISPARTA, (DHA) - ISPARTA Emniyet Müdürlüğü tarafından 'Onlara Geleceklerini Hediye Et' projesi kapsamında futbol turnuvası düzenlenecek.

Isparta Emniyet Müdürlüğü'nün öncülüğünde Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında Isparta genelinde 25 lisenin futbol takımları ter dökecek. Isparta Emniyet Müdürlüğü'nce hazırlanan 'Onlara Geleceklerini Hediye Et 2' projesinin aktivitelerinden biri olan turnuvaya yoğun ilgi var. Isparta Emniyet Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde projenin sloganı ise 'Sporla coşuyoruz, şiddeti engelliyoruz.' Gülistan Anadolu İmam Hatip Lisesi Halı Sahası'nda startı verilecek turnuva 4 Mayıs'ta sona erecek.

KURA ÇEKİMİ YAPILDI

Proje kapsamında Milli Eğitim İl Müdürlüğü toplantı salonunda kura çekimi yapıldı. Kura çekimine Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Özgür Taşkın, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Yıldırım, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Ahmet Taşdemir ve beden eğitimi öğretmenleri katıldı. Turnuva sonunda takımlara spor malzemesi yardımı yapılacak. Ayrıca en centilmen takıma Antalya Akvaryum gezisi hediye edilecek.

'EN CENTİLMEN TAKIM KİM OLACAK?'

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Özgür Taşkın, amaçlarının gençlere sporu sevdirmek olduğunu belirterek, "Centilmence güzel maçlar olsun. 'Sporla coşuyoruz, şiddeti engelliyoruz.' Diyoruz. Gençlerimizi yeşil sahalara davet ediyoruz. Şampiyonluk kadar en centilmen takım kim olacak o da en az birincilik kadar önemli" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!