Şampiyonlardan jandarma ve emniyete ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Şampiyonlardan jandarma ve emniyete ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2016 10:36

Şampiyonlardan jandarma ve emniyete ziyaret

Haberin Devamı

 

Nurettin ARKAN/YALVAÇ, (DHA) - ISPARTA'nın Yalvaç İlçesi'nde il genelinde yapılan güreş şampiyonasında 13 madalya kazanan öğrenciler, jandarma ve emniyeti ziyaret etti.
Yalvaç Sücüllü Şehit Süleyman Kalkan Ortaokulu güreşçileri Isparta'da yapılan Yıldızlar Güreş Şampiyonası'nda 7 altın, 3 gümüş ve 3 bronz olmak üzere 13 madalya kazandı. Madalyaları şehitlere ithaf eden öğrenciler Okul Müdürü Muammer Özdemir öncülüğünde İlçe Jandarma Komutanlığı ile İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti.
Okul Müdürü Muammer Özdemir, 2 aylık çalışma sonrası şampiyonaya 14 sporcu ile katıldıklarını ve 13 madalya kazandıklarını belirterek, "Sporcularımızın bu başarısını kutluyoruz. Ancak ülkemizde İstanbul ve Kayseri'de yaşanan hain terör saldırısı bize buruk bir mutluluk yaşattı. Biz de kazandığımız bu madalyaları aziz şehitlerimize armağan etmeyi uygun gördük. Bu nedenle ilk olarak Jandarma Komutanlığımızı ardından İlçe Emniyet Müdürlüğümüzü ziyaret ederek taziye ziyaretinde bulunduk. Tüm ülkemizin başı sağ olsun" dedi.
Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Tuğrul Karaatlı ve İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Canpolat da sporcuların davranışından duydukları memnuniyeti dile getirerek, Türk milletinin her zaman olduğu gibi en zor günde yine yanlarında olduklarını belirtti.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!