Muhtarlar elektrik arızalarını whatsapp'tan bildiriyor

Güncelleme Tarihi:

Muhtarlar elektrik arızalarını whatsapptan bildiriyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2016 15:18

Muhtarlar elektrik arızalarını whatsapp'tan bildiriyor

Haberin Devamı

 

Mehmet ERÇAKIR/ISPARTA, (DHA) - ISPARTA'da elektrik dağıtım şirketinin oluşturduğu whatsapp grubu sayesinde mahalle muhtarları elektrik arızalarını hızlı şekilde bildirebiliyor.

Isparta'da 44 mahallenin elektrikle ilgili yaşadığı arıza ve diğer problemlerden hızlı şekilde haberdar olmak amacıyla CLK AKEDAŞ tarafından akıllı telefonlarda kullanılan mesajlaşma programı whatsapp'ta 'muhtarlar grubu' oluşturuldu. Gruba dahil edilen muhtarlar sorunları yazarken, CLK görevlileri de çözüme kavuşturulduktan sonra kendilerine geri dönüş yapıyor.

Karaağaç Mahalle Muhtarı İbrahim Akyıldız, yapılan çalışmanın önemli olduğunu söyledi. AKEDAŞ'a yönelik taleplerde artık kuruma gitmeye ya da telefon açmaya gerek kalmadığını belirten Akyıldız, "Mahallemizde elektrikle ilgili bir sorun olduğunda hemen bu gruptan yazıyoruz. Arkadaşlarımız da anında müdahale edip, bize sonucunu bildiriyor. Bu bizim için büyük bir hizmet" dedi.

Sermet Mahallesi Muhtarı Bekir Küçüktütüncü de kurulan sistemin tüm kurumlara örnek olması gerektiğini vurguladı. Artık elektrikle ilgili bir sorun yaşamadıklarını ve vatandaşlardan şikayet duymadıklarını kaydeden Küçüktütüncü, "Isparta Belediyesi de böyle bir muhtarlar grubu oluşturabilir. Burada yazışarak çözümler sağlanabilir. Hatta tüm kurumlar bunu örnek alabilir. AKEDAŞ'a teşekkür ederiz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!