ITSO'ya destek teşekkürü

Güncelleme Tarihi:

ITSOya destek teşekkürü
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2017 12:54

ITSO'ya destek teşekkürü

Haberin Devamı

 

Mehmet ERÇAKIR/ISPARTA, (DHA) - COCA Cola Türkiye Genel Müdürü Tugay Keskin, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Başkanı Şükrü Başdeğirmen'i ziyaret ederek yaptıkları yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Coca Cola Türkiye Genel Müdürü Tugay Keskin, Kurumsal İlişkiler Direktörü Atilla Yerlikaya ve Kurumsal İlişkiler Yöneticisi Demokan Konyalıgil ile birlikte ITSO'ya teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve Meclis Başkanı Osman Şahlan hazır bulundu. Genel Müdür Keskin, “Isparta'ya yatırımımızı getirmemizden bu yana verdiğiniz desteklere teşekkür etmek ve yeni projelerimizi konuşmak fikir alışverişinde bulunmak adına buradayız" dedi. Keskin, Isparta'ya daha fazla katkı sağlamak istediklerini belirterek, ITSO Başkanı Başdeğirmen'e fikirlerini anlattı.

ISPARTA'YA DAHA FAZLA KATKI SAĞLAMAK İSTERİZ

Isparta'da yaptıkları fabrika yatırımını önemsediklerini kaydeden Keskin, "Burada yaptığımız yatırımlar bizim için önemli. Biz hem sanayiye hem topluma hem de Isparta'ya daha fazla nasıl katkı sağlarızı düşünüyoruz. Türkiye'den 10 ülkeye hizmet ediyoruz. Bugüne kadar Isparta'yı gülüyle, meyveleriyle tanıdık. İnşallah artık Coca Cola'sıyla ve meyve sularıyla tanıtacağız. Isparta'nın ileriye taşınmasına katkı sağlayacağız" dedi.

ISPARTA ÖNEMLİ BİR YATIRIM BÖLGESİ

Kurumsal İlişkiler Direktörü Atilla Yerlikaya da, “10 yıl içindeki 1 milyar dolara varan yatırımımızın son haklısını 110 milyon dolarlık yatırımla Isparta'da yaptık. 50 yılı Türkiye'de geride bırakırken burada yatırım yapmaktan mutluluk duyduk. Isparta bizim için çok iyi bir yatırım bölgesi ticaret kültürü, doğal kaynakların zenginliği ile çok önemli bir potansiyel" dedi.

ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen ise Genel Müdür Tugay Keskin'den Isparta'daki yatırımlarını büyütmelerini isteyerek, "Burada yaptığınız yatırım Isparta'mız açısından çok değerli, sağladığınız istihdam ve ekonomiye katkılarınızdan dolayı teşekkür ederiz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!