Isparta'da otizm farkındalık etkinliği

Güncelleme Tarihi:

Ispartada otizm farkındalık etkinliği
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2017 15:44

Isparta'da otizm farkındalık etkinliği

Haberin Devamı

 

Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA) - ISPARTA'da 2 Nisan Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla bünyesinde özel otizm sınıfı bulunan İMKB İlkokulu'nda yapılan etkinliğe Vali Şehmus Günaydın, eşi Aysel Günaydın, öğrenciler ve velileri katıldı. Vali Günaydın, otizmli çocuklara sahip ailelerin gayretlerinin her türlü takdirin üzerinde olduğunu vurgulayarak, zaman zaman bir araya geldikleri ailelerin çalışmalarını yakından takip ettiğini ve her türlü sorunda daima yanlarında olduğunu belirtti.

Vali Günaydın, "Bu özel çocuklara sahip ailelerimizin talepleri ve eksikliklerinin giderilmesi konularında sürekli temas halindeyiz. İnşallah bu anlamda yakın zamanda daha iyi imkanların ailelerimize sunulması konusunda önemli adımlar atacağız. Tabi bu konuda bütün sivil toplum kuruluşlarının ve kurumlarımızın bir araya gelmesi çok önemli. Bizler de bunu sağlayama çalışıyoruz. İnşallah bu özel çocuklarımıza çok daha iyi hizmetler sunacağız" dedi.

Konuşmaların ardından İMKB İlkokulu öğrenci ve öğretmenleri tarafından hazırlanan gösteriler sahnelendi. Etkinlikte ayrıca Isparta Otistik Bireyleri Koruma ve Dayanışma Derneği tarafından hazırlanan plaketler özel otizm sınıfı öğretmenlerine Vali Şehmus Günaydın tarafından takdim edildi.

Etkinliğin sonunda Vali Şehmus Günaydın ve eşi Aysel Günaydın özel otizm sınıfını ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!