Isparta'da Köy Buluşması

Güncelleme Tarihi:

Ispartada Köy Buluşması
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2017 12:35

Isparta'da Köy Buluşması

Haberin Devamı

 

Mehmet ERÇAKIR/ISPARTA, (DHA) - ISPARTA'nın Eğirdir İlçesi'nde Köy Buluşması etkinliği yapıldı. Belediye tarafından düzenlenen etkinlikte çocuklar için balon park ve çeşitli aktiviteler yapılırken, Türk Halk Müziği sanatçısı Başkal da konser verdi.

Isparta Belediyesi'nin düzenlediği 'Köy Buluşması'nın ilki Eğirdir'in Yukarı Gökdere Köyü'nde yapıldı. Etkinliğe Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da katıldı. Köy girişinde karşılanan Başkan Günaydın, önce Kocapınar mesirelik alanına geçti. Burada Başkan Günaydın'a çocuklar çiçek verdi. Başkan Günaydın ve beraberindekiler Kocapınar'da bir süre kaldıktan sonra köy meydanında düzenlenen akşam programına geçti.

Yukarı Gökdere Köyü Muhtarı Mehmet Özdemir, köylerinde çok önemli bir program düzenlendiğini ve Başkan Günaydın'ın her zaman köylerine destek olduğunu söyleyerek, teşekkür etti.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da "Ben köylerimizi ve köylülerimizi seven bir insanım. Ben de köylü çocuğuyum. Köylerde karşılıklı dostluk, ahbaplık bir başkadır. Köy demek samimiyet, muhabbet demektir. Yardımlaşma, sevgi ve saygı köylerimizde bir başkadır. Köylerimizde küçük bir hanımefendi kendisinden biraz büyük birisine 'aba', 'emmi', 'teyze' der. Kendisini babasının, annesinin kardeşi kabul eder. Bu Anadolu'muzun hasreti, sevgisidir. Böylesine samimiyeti, dostluğu, kardeşliği her yerde görmek mümkün değildir. Bunlar ülkemize has özelliklerdir. Sizlerle bir arada olmaktan, görmekten mutluluk duyuyorum ve her zaman sizlerle birlikte olduğumu belirtmek istiyorum" diye konuştu.

Programda çocuklar gün boyu balon parkta eğlenirken, palyaçolar ve çeşitli karakterler gösteriler sundu. Programın gece bölümünde ise Türk Halk Müziği sanatçısı Başkal, konser verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!