Isparta'da kitap fuarı açıldı

Güncelleme Tarihi:

Ispartada kitap fuarı açıldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2017 14:45

Isparta'da kitap fuarı açıldı

Haberin Devamı

 

Mehmet ERÇAKIR/ISPARTA, (DHA) - ISPARTA Belediyesi tarafından düzenlenen Isparta 1'inci Kitap Fuarı açıldı.

Gökkubbe Fuar Merkezi'ndeki kitap fuarının açılışı Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Adem Korkmaz, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, MHP İl Başkanı İsa Yalçın, askeri personel, öğrenciler ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla yapıldı.

Halk oyunları gösterisiyle başlayan açılışta, Isparta Belediyesi Mehteran Takımı gösteri sundu.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra konuşan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, kitap fuarını düzenliyor olmaktan dolayı büyük mutluluk içerisinde olduğunu kaydetti. Başkan Günaydın, "Antalya, Burdur, Afyonkarahisar üçgeninin ortasındayız. 100 bin öğrencisi olan bir üniversitemiz var. Böylesine önemli bir potansiyelde kitap fuarı olmalıydı. Burada ilkokul çağından üniversite çağına kadar herkes için kitap var. Bütün meselemiz okumak, öğrenmektir. İnşallah fuarın devamı gelecektir. Isparta'yı fuar merkezi haline getirmek istiyoruz" diye konuştu.

216 yayınevinin stant açtığı fuarda eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, Engin Alan, Nihat Hatipoğlu, Mustafa Karataş, Ahmet Şafak, Hanefi Avcı, Saygı Öztürk, Harmana Tazeoğlu, Ayşe Kulin, Canan Tan, Kemal İnci ve Ergün Poyraz'ın da aralarında bulunduğu 100'ü aşkın yazar kitaplarını imzalayacak.

Fuar 12 Mart'a kadar açık kalacak.

FOTOĞRAFLI



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!