Isparta'da bağımlılıkla mücadele toplantısı

Güncelleme Tarihi:

Ispartada bağımlılıkla mücadele toplantısı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2018 12:15

Isparta'da bağımlılıkla mücadele toplantısı

Haberin Devamı

 

Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA) - ISPARTA'da, Vali Ömer Seymenoğlu başkanlığında 'Uyuşturucu ve Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Toplantısı' yapıldı.

Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu başkanlığında yapılan 'Uyuşturucuyla ve Bağımlılıkla Mücadele toplantısına kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, Isparta Belediyesi, Süleyman Demirel Üniversitesi yetkililerinin yanı sıra sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. Sunumların ardından çalışmalara katılan tüm kurum ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerine teşekkür eden Vali Seymenoğlu, çalışmalardan duyduğu memnuniyeti aktardı.

Vali Ömer Seymenoğlu yaptığı açıklamada, "Bağımlılıkla ve uyuşturucuyla mücadelede pes etmeyeceğiz. Elimizden geldiğince bilgilendirme ve eğitim faaliyetlerine daha da ağırlık vereceğiz. Eğitim bizim birinci önceliğimiz olacak, eğitimi bu illetle mücadelenin odağına koymak zorundayız. Sadece güvenlik tedbirleriyle bunun altından kalkamayız. Toplumun tüm kesimlerinin dâhil edildiği top yekûn mücadele verirsek sonuç elde edebiliriz" dedi.

Vali Ömer Seymenoğlu daha sonra katılımcılara tek tek söz vererek eylem planı kapsamında görüş ve önerileri dinledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!