Isparta'da 833 kamu personeli açığa alındı (3)

Güncelleme Tarihi:

Ispartada 833 kamu personeli açığa alındı (3)
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2016 21:11

Isparta'da 833 kamu personeli açığa alındı (3)

Haberin Devamı

ISPARTA'DA 4 TUTUKLAMA
Isparta Emniyet Müdürlüğü'nde görevliyken usulsüz dinleme soruşturması kapsamında bir süre önce görevden ihraç edilen eski İstihbarat Şube Müdürü Peyami Baykara, Müdür Yardımcısı Mehmet Şanverdi ve 3'ncü sınıf Emniyet Müdürü Ali Çelik ile 15 Temmuz darbe girişiminin ardından açığa alınan 3'ncü sınıf Emniyet Müdürü Gökhan Oral, bugün gözaltına alındı. Isparta Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece 'FETÖ/PDY örgütüne üye olmak' ve 'Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs' suçlarından tutuklandı.
BAKA'DAN 6 KİŞİ DAHA GÖZALTINDA
Darbe girişimi soruşturması kapsamında Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı'nda (BAKA) görevli 6 personel daha gözaltına alındı. 6 personelin Isparta Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin sürdüğü belirtildi.
GÖNEN İLÇE EMNİYET AMİRİ GÖZALTINA ALINDI
Gönen İlçe Emniyet Amiri Yasin Sinan da bugün gözaltına alındı. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin evinde gözaltına aldığı Yasin Sinan, kent merkezinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifadesi için polis merkezine götürüldü. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!