Muhtarlar, Polis evinde ağırlandı

Güncelleme Tarihi:

Muhtarlar, Polis evinde ağırlandı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2016 12:30

Muhtarlar, Polis evinde ağırlandı

Haberin Devamı

Suat DENİZ/ IĞDIR, (DHA)- IĞDIR'da görev yapan muhtarlar, Vali Ahmet Turgay Alpman'ı da katıldığı Polis evindeki yemekte ağırlandı.



Polis evinde düzenlenen yemeğe Vali Ahmet Turgay Alpman, İl Emniyet Müdürü Yüksel Babal, İl Jandarma Komutanı Albay Kahraman Dikmen, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ferhat Akkuş ile mahalle ve köy muhtarları katıldı. Bir konuşma yapan Vali Alpman, seçimle göreve gelen muhtarların yörenin sorunlarını en iyi bilen kişi olduğunu bildirdi. Muhtarların sorunları ilk elden yetkililere ilk elden ileten kişiler olduğuna işaret eden Vali Alpman, şunları söyledi:



"Bizde onların ilettikleri problemlere devlet olarak çözüm bulmaya gayret ediyoruz. Bu bakımdan muhtarlar demokrasinin temel taşıdır.Bu gün muhtarlarımızla bu konuda detaylı olarak görüş alış verişinde bulunduk. Bize ilimizle ilgili bazı problemleri yansıttılar. Bizde onların problemlerine çözüm bulmaya çalışıyoruz."



Muhtarlar Dernek Başkanı Mikail Ud ise muhtarların zor bir görevi üstlendiklerini belirtti. Muhtarların her zaman devletin ve milletin yanında olduklarına dikkati çeken Mikail Ud, yemeğe katılan protokol üyelerine teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!